Αναζήτηση
Μάνος Ιωάννου – Ανδρέας Γεωργίου: Το παρασκήνιο της κόντρας τους! | iShow.gr
Ειδήσεις
Μάνος Ιωάννου – Ανδρέας Γεωργίου: Το παρασκήνιο της κόντρας τους!
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019
16:15

Μια απρόσμενη απάντηση έδωσε πριν λίγες ημέρες ο Μάνος Ιωάννου στη συνέντευξη του στον Γιάννη Πουλόπουλο.

«Δεν θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Ανδρέα Γεωργίου!» δήλωσε απλά λιτά κι απέριττα ο Μάνος Ιωάννου και προκάλεσε την απορία όλων για το τι μπορεί να έχει συμβεί με τον σκηνοθέτη και να κλείνει έτσι αυτή την πόρτα.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος Στη Φωλιά των Κου Κου προσπάθησε συνέλεξε κάποια στοιχεία για το τι έχει συμβεί ανάμεσα τους και αποκάλυψε:

«Ο Μάνος Ιωάννου δεν μου απάντησε στο «γιατί», όμως το έψαξα κι έχω μιλήσει με ανθρώπους που εμπλέκονται με παραγωγές του Ανδρέα Γεωργίου. Ο Μάνος Ιωάννου ήταν να παίξει στο Τατουάζ. Μου είπαν οι πληροφοριοδότες μου ότι είχε κάνει και πιλότο και ότι τον προόριζαν για το ρόλο που τώρα έχει στο σίριαλ, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Μέσα στην ίδια συνέντευξη που δεν είχα συνδέσει τα δύο γεγονότα μου είπε ο Μάνος Ιωάννου που δεν συμμετείχε στη δεύτερη σεζόν της σειράς «Έλα στη θέση μου» ήταν γιατί όντως είχε κάνει τον πιλότο για μια άλλη σειρά, το οποίο τελικά δεν προχώρησε. Μάλιστα ο πιλότος αυτός είχε γίνει και στο Λονδίνο.»

«Τσακωθήκαμε γιατί φέρθηκα επιπόλαια. Πήγα να κάνω μία άλλη δουλειά, χωρίς να τον ενημερώσω. Έκανα τον πιλότο για ένα άλλο σίριαλ, αυτό μαθεύτηκε και όπως ήταν λογικό στεναχωρήθηκε μαζί μου», ανέφερε συγκεκριμένα ο Μάνος Ιωάννου στη συνέντευξη του, σχετικά με τους λόγους που είχαν έρθει σε ρήξη με τον σκηνοθέτη του Έλα στη θέση μου.

«Πάει στο Λονδίνο ο Μάνος Ιωάννου και κάνει κανονικό γύρισμα με τον Γεωργίου και συνεργείο. Στον πιλότο που έδωσε ο Γεωργίου και εγκρίθηκε από το κανάλι πρωταγωνιστεί ο Ιωάννου. Μετά από όλο αυτό ενώ κλείνει ο Γεωργίου και το team του στον Alpha, δεν κλείνει ο Ιωάννου με τον Γεωργίου. Το τι συνέβη θα τα πούμε στο διάλειμμα με καφέ γιατί είμαστε πρωινή εκπομπή», συμπλήρωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Μάνος Ιωάννου
Ανδρέας Γεωργίου
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551