Αναζήτηση
Λεωνίδας Κακούρης: Δεν ήθελα τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού θα έκανα τον.. | iShow.gr
Ειδήσεις
Λεωνίδας Κακούρης: Δεν ήθελα τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού θα έκανα τον..
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019
15:15

Η σειρά τουΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες"έχει κερδίσει την αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού, κάτι που μεταφράστηκε και σε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά- υπερπαραγωγή τουΑΝΤ1, έχει και οΛεωνίδας Κακούρηςπου υποδύεται τονΔούκα Σεβαστό.

Ο ίδιος μίλησε στηνΦωλιά των Κου Κου και μίλησε για το πώς πήρε τον ρόλο, τον οποίο αρχικά δεν ήθελε γιατί είχε κουραστεί να παίζει σκοτεινούς ρόλους.

«Δεν έγινε απευθείας ανάθεση, πώς θα πάρεις γουρούνι στο σακί; Δεν ήταν από την αρχή να κάνω αυτόν τον ρόλο. Ήταν ανάμεσα στον Μιλτιάδη και τον Δούκα Σεβαστό.

Επειδή πέρυσι έπαιζα έναν σκοτεινό ρόλο, παρακαλούσα και ευχόμουν να καταφέρω να παίξω έναν άνθρωπο που να είναι γλυκός, καλόκαρδος.

Το συζητούσα με τη σύζυγο και της έλεγα ότι πάλι θα παίξω έναν κακό και μου είπε δεν πειράζει, οι κακοί έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Χαίρομαι, όμως, που ανέλαβα τον Δούκα γιατί δεν είναι απλώς ένας κακός άνθρωπος, δεν είναι ένας μονοδιάστατος χαρακτήρας. Μου λένε στον δρόμο: «Α ρε Δούκα, γιατί δεν την θέλεις την Ελένη; Για τα λεφτά»;

Για την υπέροχη μπάσα φωνή του, ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει:

«Όταν ήμουν στα 12-13 που είναι το στάδιο της μεταφώνησης σήκωνα κάποιες φορές το τηλέφωνο στο σπίτι, με μπέρδευαν με τη μάνα μου, έμοιαζαν πάρα πολύ οι φωνές μας. Σαν αγοράκι που ήμουν με ενοχλούσε αυτό. Μεγαλώνοντας, όταν πια έζησα από τη φωνή μου, της το χτύπησα λίγο: «Είδες ρε μάνα που μου έλεγες για τη φωνή»;

«Τη σύζυγό μου την γνώρισα στη Μάλα, είναι μουσικός και έπαιζε βιόλα», εξομολογήθηκε ο Λεωνίδας Κακούρης.


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Λεωνίδας Κακούρης
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551