Αναζήτηση
Κορονοϊός: Σε καραντίνα ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου | iShow.gr
Ειδήσεις
Κορονοϊός: Σε καραντίνα ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου
Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020
09:45

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε σήμερα το πρωί στη "Φωλιά των Κου Κου" για τον γιο της, ο οποίος είναι σε υποχρεωτική 14ήμερη καραντίνα, που τελειώνει το Σάββατο.

Ο Νικήτας σπουδάζει στην Αγγλία και – λόγω της πανδημίας- γύρισε εσπευσμένα στην Ελλάδα. «Ανησύχησα. Άρχισα να ρωτάω τι γίνεται στη Μεγάλη Βρετανία κι ο γιος μου μού έλεγε ότι το συζητάνε, αλλά δεν έχουν πάρει κανένα μέτρο. Το παιδί μου στις 18 Μαρτίου παρουσίαζε ένα μάθημα και θα ερχόταν 19 ή 20, αλλά είδα ότι το πράγμα γίνεται περίεργο όσο δεν παίρνουν μέτρα και περιμέναμε να κλείσουν τα Πανεπιστήμια. Οπότε, του είπα εγώ κι ο μπαμπάς του να εγκαταλείψει και να φύγει δίνοντας το μάθημα κάποια άλλη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Σημασία είχε να είναι καλά και να μην μπλέξει, όπως έμπλεξαν οι Έλληνες που περιμένουν σ’ ένα βρετανικό αεροδρόμιο και δεν ασχολείται και κανείς. Είναι τραγικό. Ήρθε κανονικά. Αυτό το Σάββατο τελειώνει η καραντίνα του. Για μένα το πιο επικίνδυνο ήταν το γυμναστήριο», συνέχισε. «Δεν είναι κλεισμένος σε ένα δωμάτιο. Όλοι μαζί είμαστε στο σπίτι. Πήραμε το ρίσκο -αν το παιδί είναι άρρωστο- να αρρωστήσουμε όλοι. Δεν αγκαλιαστήκαμε, δε φιληθήκαμε. Κρατάμε κάποιες αποστάσεις. Τον σκύλο τον πήγε μια φορά βόλτα μόνο», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Μαρία Μπακοδήμου
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551