Αναζήτηση
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η θέα που "κόβει" την ανάσα! | iShow.gr
Ειδήσεις
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η θέα που "κόβει" την ανάσα!
Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020
08:30

Η καραντίνα λόγω κορονοϊού τελείωσε, η απαγόρευση της κυκλοφορίας αποτελεί παρελθόν και σταδιακά επανερχόμαστε στην καθημερινότητα. Μπορεί πια να μη μένουμε συνέχεια σπίτι και να βγαίνουμε ελεύθερα έξω πια, εξακολουθούμε, όμως, να κάνουμε οτιδήποτε περνάει από το χέρι μας για να παραμείνουμε ασφαλείς.

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες, διάστημα κατά το οποίο τα καταστήματα της εστίασης παρέμειναν κλειστά για υγειονομικούς λόγους, καφέ, μπαρ και εστιατόρια σήκωσαν ξανά ρολά, με αυστηρούς κανόνες για την τήρηση των κανόνων υγιεινής και την αποφυγή του συγχρωτισμού.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία τη δύσκολη αυτή περίοδο την πέρασε κλεισμένη στο σπίτι της και έβγαινε έξω μόνο για να γυμναστεί ή να κάνει βόλτα το σκυλάκι της, πλέον δεν σταματά τις εξόδους. Φροντίζει να συναντά συχνά τα αγαπημένα της πρόσωπα που τόσο της έλειψαν για να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο, επιλέγοντας όμορφα μέρη για να απολαμβάνουν το φαγητό και το ποτό τους.

Πρόσφατα, λοιπόν, μαζί με τις κολλητές της βρέθηκαν σε μία φημισμένη ψαροταβέρνα της Βουλιαγμένη, όπου γεύτηκαν θαλασσινές γεύσεις δίπλα στο κύμα και πέρασαν μερικές στιγμές χαλάρωσης μετά από καιρό. Μάλιστα, η Κωνσταντίνα έκανε και σχετικές αναρτήσεις στα InstaStories της…


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551