Αναζήτηση
Κόμπι Μπράιαντ: Είχαν συμφωνήσει με τη γυναίκα του ότι δεν θα μπαίνουν ποτέ μαζί στο ελικόπτερο | iShow.gr
Ειδήσεις
Κόμπι Μπράιαντ: Είχαν συμφωνήσει με τη γυναίκα του ότι δεν θα μπαίνουν ποτέ μαζί στο ελικόπτερο
Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020
17:15

Ο Κόμπι Μπράιαντ σκοτώθηκε μαζί με την 13χρονη κόρη του Τζιάνα, το πρωί της Κυριακής όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη σε μια δύσβατη περιοχή στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, εξαιτίας των δύσκολων καιρικών συνθηκών και της ομίχλης.

Στο μοιραίο ελικόπτερο επέβαιναν άλλα 7 άτομα, φίλοι του σταρ του NBA.

«Ο Κόμπι Μπράιαντ και η Βανέσα είχαν κάνει μία συμφωνία πως δεν θα πετούσαν ποτέ μαζί με ελικόπτερο» δήλωσε μια πηγή στο περιοδικό People. Μάλιστα, η πηγή πρόσθεσε πως ο Μπράιαν πετούσε «μόνο» με ελικόπτερα με τον πιλότο Άρα Ζομπαγιάν, που είναι μεταξύ των θυμάτων.

Ο πρώην σταρ του NBA είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως άρχισε να χρησιμοποιεί ελικόπτερα για τις μετακινήσεις του, όταν έπαιζε για τους Los Angeles Lakers, ως έναν τρόπο για να περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του και λιγότερο χρόνο κολλημένος στην κίνηση.

«Βρισκόμουν μπλεγμένος στην κίνηση και κατέληγα να χάνω, για παράδειγμα, ένα σχολικό αγώνα» είχε δηλώσει στον Άλεξ Ροντρίγεζ το 2018. «Έπρεπε να βρω έναν τρόπο με τον οποίο θα μπορούσα και να κάνω προπόνηση και να επικεντρώνομαι στην τέχνη μου, αλλά παράλληλα να μην θέτω σε κίνδυνο τον χρόνο μου με την οικογένειά μου». Και συνέχισε λέγοντας: «Έτσι λοιπόν, κατέφυγα στα ελικόπτερα προκειμένου να μπορώ να είμαι κάπου σε μόλις 15 λεπτά».

Η λατρεία του Κόμπι Μπράιαντ στα παιδιά του

Σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο στην Sunday Paper, ο Κόμπι Μπράιαντ δήλωσε επίσης ότι ένα από τα πολυάριθμα επιτεύγματά του, ήταν η οικογένειά του.

«Το να είμαι πατέρας είναι αυτό για το οποίο είμαι περισσότερο περήφανος στον κόσμο. Είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά μου» είχε δηλώσει. «Έμαθα τόσα πολλά, αλλά ίσως το πιο βαθύ πράγμα είναι η άνευ όρων αγάπη που έχεις για τα παιδιά σου όταν γίνεις γονέας. Είμαι ευλογημένος που είχα αυτή την εμπειρία 4 φορές και δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό σε αυτό τον κόσμο».

«Ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που περίμενε μετά την συνταξιοδότησή του από το NBA (το 2016) ήταν να περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του» δήλωσε ένας φίλος της οικογένειάς του στο περιοδικό People.

«Ήταν πάντα παρών για τα παιδιά του, και, όπως κάθε πατέρας, προσδοκούσε ένα λαμπρό μέλλον για όλες τις κόρες του». Και πρόσθεσε: «Ήταν τόσο περήφανος που τις έβλεπε να φροντίζουν όχι μόνο τον ίδιο και την Βανέσα, αλλά και τον εαυτό τους. Είχε έναν ιδιαίτερο δεσμό με κάθε μία από τις κόρες του».


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Kobe Bryant
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551