Αναζήτηση
Κέλλυ Κελεκίδου: Η οικογένεια και ο "αυστηρός" μπαμπάς Νίκος Κουρκούλης | iShow.gr
Ειδήσεις
Κέλλυ Κελεκίδου: Η οικογένεια και ο "αυστηρός" μπαμπάς Νίκος Κουρκούλης
Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020
17:29

Στο περιοδικό Λοιπόν, μίλησε η Κέλλυ Κελεκίδου η οποία μεταξύ όσων είπε, αναφέρθηκε στο σύζυγό της Νίκο Κουρκούλη, τα παιδιά τους, αλλά και το αν ο Νίκος Κουρκούλη είναι σταρ.
-Ο Νίκος Κουρκούλης είναι σταρ;
Ο Νίκος είναι μια κατηγορία από μόνος του, αυτό άλλωστε το έχει αποδείξει στο πέρασμα των χρόνων. Είναι ένα αυτοδημιούργητο παιδί, έχει μάθει μόνος του κιθάρα, πιάνο, και μόνος του έχει καταφέρει πάρα πολλά πράγματα, γιατί από μικρός ήθελε ν’ ασχοληθεί 100% μ’ αυτό. Αγγίζει μια γκάμα που περιλαμβάνει πάρα πολλά είδη τραγουδιών, μπορεί να τραγουδάει άπειρες ώρες, είναι ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης.
-Μοιράζεσαι μαζί του τη ζωή σου, ενώ είσαι κι εσύ στον ίδιο χώρο... Μπορείς να τον αξιολογήσεις αντικειμενικά;
Ναι, σαφέστατα, γιατί καθένας έχει τη δική του γνώμη, όσον αφορά στο θέμα των επιλογών του, είμαστε και οι δύο πολύ αυστηροί κριτές, ο ένας με τον άλλον.
-Ακούει ο ένας τον άλλον;
Όχι πάντα, γιατί είμαστε κι οι δύο ισχυρές προσωπικότητες, αλλά ο ένας βάζει τον άλλον στη διαδικασία να σκεφτεί ξανά κι ίσως στη δεύτερη σκέψη ν’ αλλάξει γνώμη, όχι, όμως, γιατί τον επηρέασα εγώ ή ο Νίκος εμένα. Από εκεί και πέρα, αν κάποιος από τους δύο μας επιλέξει κάτι και το θεωρήσει σωστό, ούτε εγώ ούτε εκείνος επεμβαίνει, είναι σεβαστό να μην πνίγει τον άλλον, να μην τον καταπιέζει.
-Τι μπαμπάς είναι ο Νίκος Κουρκούλης;
Αγαπάει τρελά τα παιδιά του, πολλές φορές δεν μπορεί να διαχειριστεί κάποιες ευθύνες, οι οποίες είναι ισχυρές, δηλαδή πάντα θ’ ακούσεις κι ένα: «Κέλλυ...» Λέει... λέει... αλλά είναι ένας χαζομπαμπάς, η κόρη του τον κάνει ό,τι θέλει, αλλά ο Νίκος γενικότερα, παρ’ όλο που δεν του φαίνεται, θα μιλήσει μια φορά και... αυτός, νομίζω, είναι κι ο ρόλος του παραδοσιακού μπαμπά. Οι μαμάδες μπορούμε να πούμε κάτι 15-20 φορές...
Σχετικά πρόσωπα
Κέλλυ Κελεκίδου
Νίκος Κουρκούλης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551