Αναζήτηση
Κατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ έναν άστεγο στο σπίτι μου» | iShow.gr
Ειδήσεις
Κατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ έναν άστεγο στο σπίτι μου»
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019
18:14



Συνέντευξη στο
Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε ο Κατερίνα Διδασκάλου, μιλώντας μεταξύ άλλων και για την πρόσφατη αποκάλυψή της ότι φιλοξενεί έναν άστεγο.

Είναι αλήθεια ότι φιλοξενούσες στο σπίτι σου έναν άστεγο;

Ακόμα το κάνω. Και ο λόγος που το δημοσιοποίησα ήταν γιατί, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να είναι της μόδας τέτοιου είδους πράγματα και όχι οι διακοπές στη Μύκονο.
Πώς πήρατε αυτή την απόφαση;

Μα τον ήξερα τον άνθρωπο. Τον έβλεπα πηγαίνοντας στου Φιλοπάππου και ήξερα ότι είναι πολύ εργατικός, νοικοκυρεμένος, ένας άνθρωπος που ποτέ δεν ζήτησε κάτι, αλλά μόνο προσέφερε στους περαστικούς. Νομίζω ότι οφείλουμε να απλώνουμε το χέρι στους συνανθρώπους μας, ειδικά στους πιο ανήμπορους. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να δείχνουμε με τις πράξεις μας και στους νεότερους ότι δεν υπάρχει μόνο μαυρίλα, αλλά και αγάπη και αλληλεγγύη. Πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε την καθημερινότητα καλύτερη.
Αρκετοί ηθοποιοί, όχι μόνο δεν απλώνουν το χέρι, αλλά βάζουν και τρικλοποδιές στους συναδέλφους τους, γιατί είναι ένα άκρως ανταγωνιστικό επάγγελμα.

Είναι πολύς καιρός που έχω αφήσει στην άκρη αυτά τα συναισθήματα. Ο συναγωνισμός, ναι, με αφορά, γιατί είναι ωραίο να προσπαθούμε να ξεπερνάμε τον εαυτό μας και να γινόμαστε καλύτεροι. Αλλά η ζήλια και ο ανταγωνισμός μού φαίνονται τόσο περιττά, γιατί είναι τόσο μικρή η βόλτα που λέγεται ζωή. Προσωπικά δεν νιώθω ότι απειλούμαι από τους συναδέλφους μου.
Σχετικά πρόσωπα
Κατερίνα Διδασκάλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551