Αναζήτηση
Η Κάτια Ζυγούλη στην ΕΡΤ. Το παρασκήνιο της πρότασης και το πρόσωπο κλειδί | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Κάτια Ζυγούλη στην ΕΡΤ. Το παρασκήνιο της πρότασης και το πρόσωπο κλειδί
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020
09:15

Πέρα από το δικό της κανάλι στο Youtube φαίνεται πως η Κάτια Ζυγούλη θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με την τηλεόραση. Στο πλαίσιο αυτό πρόκειται να παρουσιάσει την εκπομπή “Ιστορίες μόδας” που προβάλλεται από την ΕΡΤ.

Ηδη από σήμερα η σύμβαση που εγκρίθηκε από το ΔΣ της ΕΡΤ βρίσκεται ανηρτημένη στη διαύγεια. Το κόστος για 20 επεισόδιο 45 λεπτών ανέρχεται σε 8.982 συν ΦΠΑ το επεισόδιο.

Παρά τα όσα γράφονται, η Κάτια Ζυγούλη δεν πρόκειται να αντικαταστήσει την Σάντυ Τσαντάκη που παρουσίαζε και είχε την αρχισυνταξία της εκπομπής μέχρι σήμερα. Αντιθέτως, οι δυο γυναίκες θα συνυπάρξουν στην εκπομπή και μάλιστα αναζητείται ο ρόλος της καθεμίας. Μια πρώτη σκέψη είναι η Κάτια Ζυγούλη να είναι η αφηγήτρια των ιστοριών αλλά οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν αύριο στη σύσκεψη που έχει οριστεί στην εταιρεία παραγωγής Foss.

Πώς ωστόσο προέκυψε η πρόταση στην Κάτια Ζυγούλη; Μα φυσικά μέσω του Σάκη Ρουβά, ο οποίος συνεργάζεται με την Foss στην εκπομπή Idols που γυρίζεται για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Τα γυρίσματα πρόκειται μάλιστα να ξεκινήσουν άμεσα.

Δείτε παρακάτω τη σύμβαση που αναρτήθηκε στη διαύγεια:

tinasmess


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Κάτια Ζυγούλη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551