Αναζήτηση
H αινιγματική ανάρτηση της Χριστοπούλου μετά το τέλος από το GNTM | iShow.gr
Ειδήσεις
H αινιγματική ανάρτηση της Χριστοπούλου μετά το τέλος από το GNTM
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020
14:45

Τέλος στη σεναριολογία για το αν η Έλενα Χριστοπούλου θα συνεχίσει ή όχι στην νέα σεζόν του GNTM έβαλε χθες η Βίκυ Καγιά, ξεκαθαρίζοντας ότι η coach του ριάλιτι μόδας δεν θα γυρίσει στο STAR, αφού όποιος φεύγει δεν ξαναγυρίζει.

«Δεν μπορούμε να δούμε την Έλενα Χριστοπούλου ξανά στο GNTM γιατί έχει πάει σε άλλη εκπομπή. Δεν νομίζω να γίνεται να επιστρέψει, όποιος φεύγει από το STAR δεν επιστρέφει. Όχι επειδή έχουν κάποιο θέμα προσωπικά με την Έλενα Χριστοπούλου, οποιοσδήποτε φεύγει δεν γυρνάει στο κανάλι» είπε η Καγιά.

Η ίδια η Χριστοπούλου δεν έχει τοποθετηθεί για το θέμα, ωστόσο μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram έγραψε ένα ποστ που είχε κάποιες αιχμές, τονίζοντας ότι η ζωή μας είναι η επιλογή μας, και ότι η ίδια συνεχίζει να πιστεύει στα θαύματα:

Έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε:

«Αν δεν σε περιμένει στο σπίτι αγκαλιά, χαμόγελο, κατανόηση , ζεστασιά... άλλαξέ το τώρα ... μην αργείς!! Αν πάλι τα έχεις αυτά μην αλλαξεις τίποτα!!! Κράτησέ τα γερά. Η ζωή μας ειναι η επιλογή μας. #ηαγαπηκανειθαυματα Σας φιλώ... και συνεχίζω να πιστεύω στα θαύματα λίγο κουρασμένη όπως φαίνεται άλλωστε .. αλλά αισιόδοξη»



Πηγή:www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Έλενα Χριστοπούλου
Βίκυ Καγιά
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551