Αναζήτηση
Γιώργος Λιάγκας: "Θα κατονομάζει συγκεκριμένους δημοσιογράφους και παρουσιαστές η επιστολή που ετοιμάζει ο Αλέξης Κούγιας" | iShow.gr
Ειδήσεις
Γιώργος Λιάγκας: "Θα κατονομάζει συγκεκριμένους δημοσιογράφους και παρουσιαστές η επιστολή που ετοιμάζει ο Αλέξης Κούγιας"
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022
16:07



Ανοιχτή επιστολή ετοιμάζει ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου στην υπόθεση με τρία νεκρά παιδιά από την Πάτρα.

Το κείμενο, που συντάσσεται αυτές τις ημέρες, θα κατονομάζει συγκεκριμένους δημοσιογράφους και παρουσιαστές, οι οποίοι τηλεφωνούσαν στη Ρούλα Πισπιρίγκου, την μητέρα και την αδελφή της, τους πουλούσαν «φιλία» πείθοντάς τους ότι θα τους βοηθήσουν στην απόδειξη της αθωότητάς, και στη συνέχεια  έπαιρναν τα στοιχεία προκειμένου να τις πολεμήσουν, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος στο Πρωινό.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής μίλησε για τον Όθωνα Παπαδόπουλο και το πώς απομακρύνθηκε από την υπόθεση.


«Παρακαλώ τον κ. Παπαδόπουλο εδώ και βδομάδες να βγει στην εκπομπή μας. Δεν του αρέσουμε… Δεν πειράζει! Ίσως αν βάλουμε κι εμείς μήλα να βγει. Ξέρω ‘γω;» είπε χαρακτηριστικά για τον πρώην συνήγορο υπεράσπισης της 33χρονης κατηγορουμένης, ο οποίος δεν απαντά στο τηλέφωνο ούτε στις κλήσεις της οικογένειάς της, ούτε στις κλήσεις του γραφείου του Αλέξη Κούγια.


Πηγή: tvnea.gr

Σχετικά πρόσωπα
Γιώργος Λιάγκας
Αλέξης Κούγιας
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551