Αναζήτηση
Γιώργος Λιάγκας: Οι καλοκαιρινές του διακοπές μόλις ξεκίνησαν! | iShow.gr
Ειδήσεις
Γιώργος Λιάγκας: Οι καλοκαιρινές του διακοπές μόλις ξεκίνησαν!
Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020
13:00

Η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ολοκληρώθηκε οριστικά χθες Παρασκευή, με τον παρουσιαστή να κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση, αναφέροντας το πόσο δύσκολη ήταν η φετινή χρονιά για εκείνον.

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν ανακοίνωσε τι θα κάνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά ούτε και αν θα συνεχίσει ή όχι στον ΣΚΑΪ. Αμέσως, όμως, μετά το τέλος της εκπομπής δεν έχασε χρόνο, μπήκε στο πλοίο και ταξίδεψε για το αγαπημένο του νησί, την Τήνο!

«Πάντα όταν τελειώνει μια εκπομπή είμαι συγκινημένος και χαρούμενος. Κλείνει ένας κύκλος. Ανοίγει ένας άλλος… στην Τήνο. Όλα τα άλλα θα τα πούμε πιο μετά. Ήταν μια περίεργη και δύσκολη χρονιά αλλά ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Η ζωή συνεχίζεται. Προς το παρόν διακοπές» δήλωσε χθες ο γνωστός παρουσιαστής στους δημοσιογράφους.

Ο Γιώργος Λιάγκας επιθυμεί όσο ποτέ να χαλαρώσει και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές στις αγαπημένες του Κυκλάδες, αφήνοντας πίσω του αυτή την περίεργη χρονιά. Μαζί του, μάλιστα, στις καλοκαιρινές του διακοπές βρίσκεται και ο καλός του φίλος Θέμης Γεωργαντάς και μαζί απολαμβάνουν τις ομορφιές της Τήνου!


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Γιώργος Λιάγκας
Θέμης Γεωργαντάς
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551