Αναζήτηση
Γιάννης Στάνκογλου: ''Τον ρόλο μου στις Μέλισσες δεν το λες και καλό...'' | iShow.gr
Ειδήσεις
Γιάννης Στάνκογλου: ''Τον ρόλο μου στις Μέλισσες δεν το λες και καλό...''
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019
15:44

Ο Γιάννης Στάνκογλου επέστρεψε φέτος τηλεοπτικά μετά από μεγάλη αποχή, και πρωταγωνιστεί στο σίριαλ εποχής, ''Άγριες Μέλισσες''.

Ο ηθοποιός μιλά στο Ιnstyle.Πώς είπε το ''ναι''; Πώς σχολιάζει τις πολλές δουλειές σε επίπεδο μυθοπλασίας;

«Αρχικά, θα ήθελα ο κόσμος να μη με σκέφτεται κάπως συγκεκριμένα, αλλά να μπορεί να με φανταστεί σε οποιονδήποτε ρόλο. Θεωρώ πως ένας ηθοποιός που έχει τον χρόνο να δουλέψει έναν χαρακτήρα μπορεί να ενσαρκώσει τα πάντα. Γι' αυτό νομίζω πως κάνω αυτή τη δουλειά, για να κάνω πράγματα που είναι έξω κι από εμένα. Τώρα, τον ρόλο μου στις Άγριες Μέλισσες δεν τον λες καλό, δεν τον λες όμως και κακό. Είναι ένας ρόλος που δεν έχει πρόσημο και δεν είναι τυποποιημένος - αυτοί οι ρόλοι με τραβάνε. Τις προάλλες διάβασα μια συνέντευξη του Joaquin Phoenix, που πρωταγωνιστεί στον νέο Joker, ο οποίος μιλούσε για τους κακούς χαρακτήρες σε ένα σενάριο και πόσο ενδιαφέρον είναι για έναν ηθοποιό να ανακαλύπτει από πού προέρχεται αυτό το κακό. Για μένα αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον, πάντως, και φαίνεται να το βρήκα στον χαρακτήρα του Θωμά Κυπραίου. Είναι δισυπόστατος και για αυτό απαιτεί λεπτοδουλειά».


Φέτος βλέπουμε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές...

«Όντως. Φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι κι εύχομαι αυτή η αλλαγή να είναι συνολική. Ελπίζω να δούμε μια αξιόλογη τηλεόραση με ουσία, γιατί πια όλοι έχουμε την επιλογή να δούμε ποιοτική τηλεόραση από συνδρομητικές υπηρεσίες και κανάλια του εξωτερικού, όπου το επίπεδο είναι υψηλότατο. Κι όταν μιλάω για επίπεδο, κατά την άποψή μου, αυτό καθορίζεται όχι μόνο από την καλή εικόνα, αλλά και από την ιστορία, τους ηθοποιούς και από το πώς είναι γυρισμένο. Ελπίζω μέσα από τη φετινή πληθώρα των σίριαλ να ξεπηδήσουν και δυο-τρία καλά και ο κόσμος να τα στηρίξει, έτσι ώστε να γίνονται και στο μέλλον δουλειές που αξίζουν τον κόπο μας και τον χρόνο τους».

Σχετικά πρόσωπα
Γιάννης Στάνκογλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551