Αναζήτηση
Γιάννης Στάνκογλου: «Μου πήρε πολύ χρόνο να συμπαθήσω τον Κυπραίο» | iShow.gr
Ειδήσεις
Γιάννης Στάνκογλου: «Μου πήρε πολύ χρόνο να συμπαθήσω τον Κυπραίο»
Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
16:29



Για τις «Άγριες Μέλισσες» και τον ρόλο που ερμηνεύει, τον Θωμά Κυπραίο μίλησε ο
Γιάννης Στάνκογλουστο «7 Μέρες Tv» και την δημοσιογράφο Εύη Βαλή.

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής παραδέχθηκε πως δεν συμπάθησε από νωρίς τον ήρωα του σίριαλ αν και το είχε εξηγήσει από νωρίς στον σκηνοθέτη, Λευτέρη Χαρίτο.

Σου πήρε χρόνο να συμπαθήσεις τον Κυπραίο;

Πολύ! Στην αρχή αυτό έλεγα στον Λευτέρη, ότι δεν θέλω να κάνω πάλι κάποιον πολύ κακό. Και εκείνος μου έλεγε ότι δεν είναι κακός και ότι θα δω. Έπαιρνα λοιπόν στα χέρια μου τα σενάρια και του έλεγα, «τι δεν είναι κακός, αυτός είναι τομάρι»! Προσπάθησα πολύ και μέσα από συζητήσεις με την Μελίνα να του δώσω μια άλλη χροιά και έναν άλλο τόνο, ούτως ώστε να μην είναι μονόπλευρος. Γενικώς δεν μου αρέσουν οι μονόπλευροι χαρακτήρες.

Επειδή ξέρω ότι πολύ συχνά οι ηθοποιοί τυποποιούνται από αυτά που κάνουν και αυτός είναι ο εχθρός μου σε όλες τις δουλειές που κάνω, προσπάθησα να βρω τις λεπτές ισορροπίες αυτού του χαρακτήρα και να του δώσω και κάτι άλλο. Κάτι που θα κάνει τον κόσμο να τον καταλάβει, να συμπνεύσει μαζί του με κάποιο τρόπο. Νομίζω ότι αυτό έγινε. Δηλαδή το γεγονός ότι μου μιλάνε ακόμα στο δρόμο και δεν αλλάζουν πορεία όταν με συναντάνε, νομίζω ότι είναι καλό!

Έχεις συναντήσει καμία ακραία αντίδραση αυτό το διάστημα;

Αυτό, όχι. Ο κόσμος έχει ένα θαυμασμό απέναντι στη δουλειά που κάνουμε. Μου σχολιάζουν το πόσο καλά υποδύομαι αυτόν το χαρακτήρα, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που έστω και για λίγο ταυτίστηκα με αυτό το τομάρι.


Σχετικά πρόσωπα
Γιάννης Στάνκογλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551