Αναζήτηση
Έξαλλη η Καινούργιου με τη Σπυροπούλου που αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα του «Ευτυχείτε» | iShow.gr
Ειδήσεις
Έξαλλη η Καινούργιου με τη Σπυροπούλου που αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα του «Ευτυχείτε»
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020
21:44


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα του OPEN και η Κατερίνα Καινούργιου δεν το άφησε να πέσει… κάτω.

Aρχικά, μίλησε για ένα παρασκήνιο που έμαθε, χωρίς να ονομάσει τη γυναίκα που αφορούσε τα όσα αποκάλυψε:

«Μου μετέφεραν πως υπήρχε παρουσιάστρια-παίκτρια, η οποία έκανε σταριλίκια. Χτυπούσε πόρτες στα καμαρίνια, ήρθε με ομάδα 5 ατόμων, δεν ήθελε να μιλήσει στην κάμερα του OPEN.»

Στην πορεία, ο ρεπόρτερ της εκπομπής Κωνσταντίνος Ντάφλος ενημέρωσε την Κατερίνα Καινούργιου πως αρνήθηκε να μιλήσει εξηγώντας του πως είναι «πολύ φορτισμένη» από τη φωτογράφιση.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Δε μας μίλησε; Ρε παιδιά, δυο λεπτά, εγώ με τη Σπυροπούλου έχω και άψογη σχέση, αλλά η κάμερα να πούμε ότι δεν ήταν της εκπομπής ήταν του Open. Έχει κάτι με το Open;

Αφού στο Open θα είναι. Δε μου αρέσει γιατί θέλω να είμαι ειλικρινής παρόλο που θεωρώ ότι έχει κάνει μια πολύ ωραία στροφή στο προφίλ. Όταν σου έχουν μιλήσει ονόματα όπως η Βίκυ Χατζηβασιλείου που είναι μια γυναίκα που είναι 20 χρόνια μέσα στο χώρο με τεράστιες επιτυχίες, το να παίζουμε βίντεο που μιλάνε όλοι αυτοί και ξαφνικά η Σπυροπούλου να μη μιλάει, είναι άσχημο! Δεν είναι ωραίο όταν έχουν μιλήσει όλοι οι υπόλοιποι να υπάρχει κάποιος που να μη μιλάει. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην ένιωθε καλά αλλά ας έλεγε μια ατάκα. Θα το σεβόμασταν».

Σχετικά πρόσωπα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Κατερίνα Καινούργιου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551