Αναζήτηση
ΕΡΤ: Οι 5 σειρές που θα βγουν στον αέρα του χρόνου | iShow.gr
Ειδήσεις
ΕΡΤ: Οι 5 σειρές που θα βγουν στον αέρα του χρόνου
Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020
21:14




Όχι ένα, όχι δύο, αλλά πέντε νέα σίριαλ ετοιμάζει για τη νέα χρονιά η κρατική τηλεόραση.

Η απόφαση της νέας διοίκησης της ΕΡΤ να επενδύσει φέτος στη μυθοπλασία αποδείχθηκε σωστή, αφού τόσο το “Χαιρετά μου τον Πλάτανο”, όσο και η “Τούρτα της μαμάς” και τα “Καλύτερά μας χρόνια” κάνουν πολύ υψηλές -για τα δεδομένα του κρατικού καναλιού- τηλεθεάσεις.

Έτσι, οι άνθρωποι της ΕΡΤ αποφάσισαν του χρόνου να βγάλουν πέντε νέες σειρές, μια καθημερινή, τρεις εβδομαδιαίες και μια που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

Σε σύσκεψη που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα συζητήθηκε να συνεχίσουν για δεύτερη σεζόν το “Χαιρετά μου τον Πλάτανο”, η “Τούρτα της μαμάς” και τα “Καλύτερά μας χρόνια”.


Επίσης, έχουν πέσει υπογραφές και είναι και επίσημο πια ότι η Βικτόρια Χίσλοπ θα δει να γίνεται σειρά στην ΕΡΤ άλλο ένα βιβλίο της. Μετά το “Νησί”, που είχε σπάσει ταμεία στο Mega τον Οκτώβριο του 2021, θα δούμε να μεταφέρεται στη μικρή οθόνη και το “Καρτ ποσταλ”.

Η μεγάλη είδηση όμως είναι άλλη! Στην ΕΡΤ οδεύει και ο Μανούσος Μανουσάκης. Μετά την τεράστια επιτυχία του “Κόκκινου ποταμιού” που βλέπαμε πέρσι στο Open, ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών δέχτηκε πρόταση για να μεταφέρει στην τηλεόραση μυθιστορήματα μεγάλων Ελλήνων συγγραφέων.

Η ιδέα είναι να γίνει μια σειρά από μίνι σίριαλ τεσσάρων, πέντε επεισοδίων, που θα είναι αφιερωμένα σε ένα βιβλίο. Θα μεταφερθούν στη μικρή οθόνη συνολικά έξι βιβλία Ελλήνων συγγραφέων. Πρόκειται για μια σειρά, στα πρότυπα του Netflix, που θα ξεκινήσει, αν όλα πάνε καλά, τον ερχόμενο Οκτώβριο.

-To ρεπορτάζ ανήκει στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551