Αναζήτηση
Ελεονώρα Μελέτη: ''Το Μετά τα μεσάνυχτα είναι δύσκολη εκπομπή'' | iShow.gr
Ειδήσεις
Ελεονώρα Μελέτη: ''Το Μετά τα μεσάνυχτα είναι δύσκολη εκπομπή''
Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019
17:14



Τη φετινή σεζόν, η Ελεονώρα Μελέτη παρουσιάζει στον Alpha το ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, πουσημειώνει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης, και σχεδόν πάντα έρχεται πρώτο. Η παρουσιάστρια-δημοσιογράφος μιλά στον Τηλεθεατή...

Αξέχαστη η τηλεοπτική σας επιστροφή;

«Είναι αλήθεια πως από πέρυσι, τέτοια εποχή, είχε ξεκινήσει μια όμορφη περίοδος για μένα. Εκτός του ότι περίμενα να γεννήσω, είχα κλείσει ήδη τη συμφωνία μου με τον Alpha. Ήμουν τόσο γαλήνια και ήρεμη, που τη θυμάμαι με νοσταλγία. Είχα τη δυνατότητα να περάσω τους πρώτους μήνες με το παιδί, που για μένα ήταν πολύ σημαντικό. Είχα και την ευτυχία να είμαι σε απόλυτη ταύτιση με τον σταθμό για την εκπομπή. Γι' αυτό και έγινε δύο φορές την εβδομάδα».

Απαιτητική η εκπομπή;

«Είναι δύσκολη εκπομπή. Ξεκινήσαμε χωρίς να υπάρχουν ομοειδείς εκπομπές στην ίδια ζώνη και καταλήξαμε να είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες».

Βρίσκετε πάντα το «κλειδί» για ν' ανοίγει την καρδιά του ο καλεσμένος;

«Πολλοί με ρωτούν αν ακολουθώ κάποια τεχνική ή αν ξέρω τις ερωτήσεις. Η απάντηση είναι όχι. Αυτό που εμένα με βοηθά σε μια συζήτηση, και ενδεχομένως να βγαίνουν πράγματα, είναι ότι θέλω να ξέρω για τον καλεσμένο μας ελάχιστα πράγματα».

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Ελεονώρα Μελέτη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551