Αναζήτηση
Ελένη Φιλίνη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύτηκα και δεν έκανα παιδί | iShow.gr
Ειδήσεις
Ελένη Φιλίνη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύτηκα και δεν έκανα παιδί
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019
12:30

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Grande, ηΕλένη Φιλίνηαποκάλυψε τους λόγους που δεν παντρεύτηκε και δεν απέκτησε ποτέ δικό της παιδί.

Δεν θέλησες ποτέ να παντρευτείς, να δημιουργήσει τη δική σου οικογένεια;

Εμένα οι σχέσεις μου ήταν σαν γάμος. Το τυπικό μέρος ίσως να μου έλειψε και αυτό γιατί βαριέμαι τα διαδικαστικά, όχι τίποτα άλλο. Γενικά τα βαριέμαι τα διαδικαστικά. Δηλαδή τι; Όταν έχεις έξι χρόνια σχέση, σαν γάμος δεν είναι; Από εκεί και πέρα ξέρεις τι γλύτωσα αν είχα παντρευτεί και χώριζα; Δικαστήρια, δικηγόρους, διαμάχες, πάρε αυτό εσύ, κρατάω αυτό εγώ. Πω πω Χριστέ μου αυτά μπορεί να με «διαλύσουν» εμένα.

Δεν προχώρησες σε έναν γάμο με την λογική πως αργότερα θα χωρίσεις;

Ναι. Ήξερα πως θα χωρίσω γι’ αυτό και δεν προχώρησε σε γάμο. Αυτό το ξέρεις. Πάντα το ξέρεις. Έτσι τουλάχιστον νομίζω εγώ. Αυτό που έχω να πω είναι όσοι χωρίζετε να μην τρώτε τις σάρκες σας και «βγάζετε» τα μάτια σας ειδικά αν έχετε παιδιά. Ένας λόγος που δεν έκανα παιδιά είναι πως καταρχήν δεν θα ήθελα μετά να χωρίσω αλλά και αν συνέβαινε αυτό, που να ξέρω μετά εγώ αν ο άλλος δεν θα ήθελε μετά να με εκδικηθεί μέσα από το παιδί μας; Τόσα ακούμε καθημερινά. Ο ένας σκότωσε την κόρη του, ο άλλος τον γιο του για να εκδικηθεί λέει την πρώην σύζυγο του. Η άλλη σκοτώνει τα παιδιά για να εκδικηθεί τον άνδρα της. Όλα αυτά είναι παρανοϊκά πράγματα που λες πώς αυτά τα κάνουν κάποιοι που κατά τα άλλα είναι άνθρωποι. Που δεν ήταν έτσι όμως πριν ένα χρόνο, πριν δύο χρόνια.

Ενώ λατρεύεις τα παιδιά, γιατί επέλεξες να μην φέρεις στον κόσμο ένα δικό σου;

Μπορεί να σε φάω αν δω ότι πειράζεις


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Ελένη Φιλίνη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551