Αναζήτηση
Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Δεν πιστεύω πως πρέπει να γεράσω στο στούντιο» | iShow.gr
Ειδήσεις
Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Δεν πιστεύω πως πρέπει να γεράσω στο στούντιο»
Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020
11:14



Στο ένθετο
Secret των «Παραπολιτικών» έδωσε συνέντευξη η Δώρα Αναγνωστοπούλου, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον ηλικιακό ρατσισμό που υπάρχει στην τηλεόραση, αλλά και την μέχρι τώρα πορεία της.
Εκτός από το δελτίο, παρουσιάζετε και έκτακτες εκπομπές που αφορούν τον κορονοϊό...

Η εκπομπή έχει μια άλλου τύπου ζωντάνια από το δελτίο ειδήσεων. Η βασική προϋπόθεση είναι να κάνεις το κοινό να σε εμπιστευτεί. Να αισθανθεί πως εσύ διακινείς την πληροφορία και πως διαμεσολαβείς για να έρθει σε επαφή με άλλους ανθρώπους που βιώνουν την ίδια κατάσταση.
Υπήρξε μέχρι τώρα είδηση ή ζωντανή σύνδεση που σας φόρτισε πολύ συναισθηματικά;

Έχω ζήσει χρόνια στην Ιταλία και την αγαπώ. Ξέρουμε όλοι πόσο δοκιμάζεται αυτήν την περίοδο. Οι φίλοι μου εκεί βιώνουν έναν τρομερό πόνο. Έχω δει και έχω ακούσει πράγματα αυτό το διάστημα στον αέρα που με έχουν συγκινήσει.
Υπάρχει όριο ηλικίας πιστεύετε για τις παρουσιάστριες ειδήσεων;

Ελπίζω να ξεμπερδεύουμε το ταχύτερο δυνατόν με τον ηλικιακό ρατσισμό. Δεν πιστεύω πως πρέπει να γεράσω μέσα στο στούντιο, αλλά δεν δέχομαι τα ηλικιακά κριτήρια των πολλών ταχυτήτων.
Όταν τελειώνει το δελτίο και βγάζετε το μακιγιάζ και τα αυστηρά ρούχα της δουλειάς, πώς είναι η Δώρα;

Δεν προσπαθώ να περιφέρω τη λάμψη της τηλεόρασης, δεν μου πάει καθόλου, μου φαίνεται και ξεπερασμένο. Αγαπώ τα τζιν, δεν ανέχομαι το μακιγιάζ και προτιμώ να μιλούν άλλοι για εμένα και, αν είναι δυνατόν, να μην είμαι και παρούσα. Σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι ο χαρακτήρας των ανθρώπων δεν κρύβεται από το «γυαλί».
Είστε μητέρα δύο παιδιών. Σας βλέπουν στην τηλεόραση; Σας κάνουν κριτική;

Τα παιδιά έχουν μια τρομερή ικανότητα να είναι αυστηρά και τρυφερά μαζί. Από αυτή την άποψη, απολαμβάνω την κριτική τούς. Πρέπει να σας πω, όμως, πως δεν παρακολουθούν τηλεόραση φανατικά.
Σχετικά πρόσωπα
Δώρα Αναγνωστοπούλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551