Αναζήτηση
Δημήτρης Ρίζος: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της συζύγου του | iShow.gr
Ειδήσεις
Δημήτρης Ρίζος: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της συζύγου του
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019
11:15

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια τουδημοσιογράφουκαι πρώηνεκδότηΔημήτρη Ρίζου,ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο«Σωτηρία».

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της συζύγου του, Πέγκυς Ρίζου, με την οποία αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της και παράλληλα ενημέρωσε όσον αφορά την κηδεία του.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή και πολύ τρυφερή φωτογραφία τους, γράφοντας στη λεζάντα που τη συνόδευε: «Μια υπέροχη στιγμή χαραγμένη για πάντα στο μυαλό μου. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου Δημήτρη…».

Ταυτόχρονα, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το πότε και που θα γίνει η κηδεία του συζύγου της. «Τον αγαπημένο μας Δημήτριο Ρίζο αποχαιρετούμε το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019, στις 12:30 το μεσημέρι. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Νέου Κοιμητηρίου Γλυφάδας».


ΟΔημήτρης Δρίζοςγεννήθηκε στηνΠρώτη Σερρών το 1936και η πορεία του στον δημοσιογραφικό χώρο είχε συνδεθεί άρρηκτα με τον«Ελεύθερο Τύπο».

Το «μικρόβιο» το είχε από μικρός, καθώς σε ηλικία 14 ετών είχε αρθρογράφησε για πρώτη φορά στην εφημερίδα «Πρωινός Τύπος της Δράμας».

Ο πρώην εκδότης της εφημερίδας«Αδέσμευτος Τύπος»είχε δηλώσει πτώχευση πριν από έξι χρόνια και είχε αναστείλει την έκδοση του φύλλου. Στη συνέχεια δούλεψε για ένα διάστημα στον«Ελεύθερο Τύπο». Κατόπιν, αποσύρθηκε.

neaselida.gr


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Δημήτρης Ρίζος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551