Αναζήτηση
Διάσημο μοντέλο θα αφαιρέσει τη σιλικόνη από το στήθος της και ποζάρει topless | iShow.gr
Ειδήσεις
Διάσημο μοντέλο θα αφαιρέσει τη σιλικόνη από το στήθος της και ποζάρει topless
Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
15:45

Την απόφαση να αφαιρέσει τα επιθέματα σιλικόνης από το στήθος της έλαβε η Κρίσι Τέιγκεν και ενημερώνει τους ακολούθους της μέσω instagram.

Το μοντέλο και σύζυγος του Τζον Λέτζεντ, που ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή, ανέβασε μία γυμνόστηθη φωτογραφία της απευθυνόμενη τόσο στους θαυμαστές της όσο και στους αδιάκριτους ότι θα υποβληθεί στην πλαστική χειρουργική επέμβαση.

"Ανέβασα μία φωτογραφία μου να κάνω τεστ για κορονοϊό αφού θα υποβληθώ σε επέμβαση σύντομα. Πολλοί είναι ανεξήγητα περίεργοι (και αδιάκριτοι) οπότε απλώς θα πω αυτό εδώ: βγάζω τα βυζιά μου! Ήταν σπουδαία για εμένα για πολλά χρόνια αλλά τέλος πια. Θα ήθελα να φορώ φόρεμα στο μέγεθός μου και να ξαπλώνω μπρούμυτα με άνεση. Μην ανησυχείτε για εμένα, ακόμη θα έχω στήθος, απλώς θα είναι καθαρό λίπος. Άλλωστε αυτό είναι τα βυζιά στην τελική. Μια χαζή, θαυμαστή τσάντα λίπους".

Η Τέιγκεν είχε πει τον Μάρτιο ότι θα υποβαλλόταν σε επέμβαση για να αφαιρέσει τα επιθέματα που πρόσθεσε γύρω στα 20 της χρόνια.

"Νομίζω πρέπει να τα αντικαθιστάς κάθε δέκα χρόνια. Αλλά όταν κάνεις παιδιά σκέφτεσαι τους κινδύνους μιας επέμβασης και λες "αυτός δεν είναι τρόπος να πεθάνεις, σε επέμβαση στήθους".

Πηγή:www.enikos.gr


Σχετικά πρόσωπα
Κρισυ Τειγκεν
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551