Αναζήτηση:
Cinema: Οι νέες ταινίες της εβδομάδας
Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017
15:30
Λίγες, αλλά υπέροχες οι ταινίες που θα βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες, μερικές ώρες πριν μας αποχαιρετήσει και ο φετινός χρόνος.


The greatest showman (The Greatest Showman )
Βιογραφικό μουσικό δράμα αμερικανικής παραγωγής 2017

Η ταινία «The Greatest Showman» είναι ένα τολμηρό και πρωτότυπο μιούζικαλ που εξυμνεί τη γέννηση του θεάματος και τον θαυμασμό που νιώθουμε όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. ΠερισσότεραΘαύμα (Wonder )
Οικογενειακό δράμα αμερικανικής παραγωγής 2017

Γεννημένος με ιδιαιτερότητες στο πρόσωπο του που τον ανάγκασαν μέχρι σήμερα να μην πάει σχολείο, ο Όγκι γίνεται ο πιο απίθανος ήρωας όταν ξεκινάει να φοιτά σε ένα δημοτικό σχολείο. ΠερισσότεραThe Party (The Party )
Δραματική κομεντί βρετανικής παραγωγής 2017

H Janet (Kristin Scott Thomas) είναι πολιτικός και μόλις πήρε μία σημαντική προαγωγή. Στη βραδιά που διοργανώνει με τον σύζυγο της Bill (Timothy Spall) στο κομψό της λονδρέζικο σπίτι τους, οι προσκεκλημένοι είναι λίγοι και εκλεκτοί, οι εξελίξεις όμως θα είναι πολλές και μάλλον άκομψες…  Περισσότερα


Τα μυστικά της Τεχεράνης (Tehran Taboo )
Δράμα κινουμένων σχεδίων περσικής παραγωγής 2017

Οι δρόμοι τριών γυναικών και ενός νεαρού μουσικού διασταυρώνονται όταν πέφτει η νύχτα στην Τεχεράνη – μια σύγχρονη μητρόπολη όπου το αγοραίο σεξ, τα ναρκωτικά και η διαφθορά συγκαλύπτονται από το αυταρχικό θεοκρατικό καθεστώς. Περισσότερα
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο