Αναζήτηση
Χρηστος Ανθόπουλος: Η οικογενειά μου με έχει στηρίξει απόλυτα! | iShow.gr
Ειδήσεις
Χρηστος Ανθόπουλος: Η οικογενειά μου με έχει στηρίξει απόλυτα!
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019
10:44


ο μυαλό του Χρήστου Ανθόπολου δεν σταματάει να κατεβάζει ιδέες, ενώ την ανάγκη του για πρωτοτυπία την εξέφρασε και μέσα από τα ταξίδια.

«Πιστεύω ότι οι δύο μεγάλες επιτυχίες της εκπομπής ήταν η συνέντευξη με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά και η επίσκεψή μας στο στάδιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας», δηλώνει στο PEOPLE και συνεχίζει:

«Στην περίπτωση του Κώστα, μου έλεγαν όλοι ότι δεν δίνει ποτέ συνεντεύξεις, παρά μόνο στο γήπεδο. Είναι ένα πολύ απλό παιδί. Τον προσέγγισα μέσω ενός φίλου και μας δέχτηκε κατευθείαν. Μάλιστα, μας έβαλε μέσα στο σπίτι του, δεν βρεθήκαμε απλά κάπου έξω. Θεωρώ, επίσης, πολύ σημαντικό το γεγονός ότι καταφέραμε να μπούμε στο γήπεδο της ΤΣΣΚΑ, γιατί θέλει ειδική άδεια, καθώς ανήκει στο κράτος.

Το μόνο συνεργείο που ήταν εκείνη την ημέρα μέσα ήταν από το HBO. Εμάς μας βοήθησε και μας υποδέχτηκε εκεί ο προπονητής Δημήτρης Ιτούδης. Το πιο αστείο της υπόθεσης όμως ξέρεις ποιο είναι;
Ότι έλεγα στους συνεργάτες μου ότι έχω επαφές με κάποιους ανθρώπους για να τα κάνουμε αυτά και δεν έλεγε κανείς τίποτα. Με κοιτούσαν και μου απαντούσαν “OK”. Κανείς δεν έδειχνε ενθουσιασμένος, γιατί πίστευαν ότι δεν πρόκειται να γίνει. Ξαφνικά, λοιπόν, τους το ανακοίνωνα και τους αιφνιδίαζα».

Οι στιγμές που ο Χρήστος ηρεμεί από τους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας είναι όταν βρίσκεται κοντά στα παιδιά και τη γυναίκα του, Σοφία Κίλια.

«Έχω δύο παιδιά, τον Γιώργο, που είναι 4, και τον Χρήστο, που είναι 2 χρόνων. Υπάρχει προγραμματισμός σε αυτό το κομμάτι, προκειμένου να διατηρούνται οι ισορροπίες. Η Σοφία με βοηθάει πάρα πολύ, όπως επίσης και οι γονείς μας, που βρίσκονται συνέχεια κοντά μας». Η οικογένεια αποτελεί τον βασικό πυρήνα της ζωής του, ενώ μιλώντας για τους γονείς του μου εκμυστηρεύεται: «Με έχουν στηρίξει απόλυτα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ήταν δίπλα μου σε όλες τις επιλογές μου και τους χρωστάω αυτά που έχω καταφέρει έως τώρα».

Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε ποτέ να ζήσει μόνιμα στο εξωτερικό ή αν θα άφηνε ποτέ την αγαπημένη του Θεσσαλονίκη για την πρωτεύουσα.

«Ο τρόπος ζωής μου στην Ελλάδα δεν είναι κλασικός. Δεν πηγαίνω για καφέ κάθε μέρα και δεν έχω αυτές τις συνήθειες του Έλληνα που του λείπουν όταν ζει σε άλλη χώρα. Οπότε πιστεύω ότι θα μπορούσα να μείνω στο εξωτερικό και να έρχομαι στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Είναι γεγονός βέβαια ότι η Θεσσαλονίκη είναι η βάση μου. Εδώ ηρεμώ, ανασυντάσσω τις δυνάμεις μου, έχω τους φίλους και την οικογένειά μου. Θεωρώ ότι είναι διαφορετική η ποιότητα ζωής, αλλά αν οι υποχρεώσεις μου απαιτούσαν να ζω στην Αθήνα, θα το έκανα. Γενικά ως άνθρωπος προσαρμόζομαι εύκολα» μου εξηγεί, ενώ αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί ο τρόπος ζωής του να μην είναι κοινότυπος, ωστόσο τις καλοκαιρινές του διακοπές σκοπεύει να τις περάσει όπως κάθε κλασικός κάτοικος Θεσσαλονίκης. Πού αλλού; Μα φυσικά στη Χαλκιδική!

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Χρήστος Ανθόπουλος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551