Αναζήτηση
Χατζίδου: Ενοχλημένη από την αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για την εγκυμοσύνη της | iShow.gr
Ειδήσεις
Χατζίδου: Ενοχλημένη από την αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για την εγκυμοσύνη της
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019
16:46


«Αφήστε τίποτε για εμάς…»


Φανερά ενοχλημένη είναι η Ελένη Χατζίδου με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας.

Στον αέρα του «Happy Day», η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του περιοδικού OK!, λέγοντας ότι το περασμένο Σάββατο η εγκυμονούσα Ελένη Χατζίδου βγήκε με τις φίλες της και τους ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα.

Λίγο αργότερα, η Ελένη Χατζίδου χωρίς να διαψεύσει την είδηση της εγκυμοσύνης της, ξεκαθάρισε πώς όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν έχουν καμία δόση αλήθειας, σχετικά με το κάλεσμα σε γνωστό καφέ εστιατόριο στη Γλυφάδα.

Η παρουσιάστρια είπε στην εκπομπή της ότι η τραγουδίστρια κάλεσε τους φίλους της, τους κέρασε καφέ και γλυκό και τους ανακοίνωσε τα ευχάριστα. Κάτι όπως φάνηκε δε συνέβη...

Η τραγουδίστρια εκνευρισμένη έγραψε στα Instastories της:

«Το προηγούμενο Σάββατο ήμουν στην Κύπρο για live. Από τη στιγμή που κάποιος δεν ανακοινώνει ένα τόσο σημαντικό και ευαίσθητο γεγονός, όπως η εγκυμοσύνη, ο ίδιος, δεν είναι ωραίο να το κάνετε εσείς και, μάλιστα, λέγοντας ότι το έχει κάνει ο ίδιος επίσημα. Αφήστε τίποτα για εμάς, ρε παιδιά όταν έρθει η ώρα».

Πηγή: star.gr



Σχετικά πρόσωπα
Ελένη Χατζίδου
Σταματίνα Τσιμτσιλή
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551