Αναζήτηση
Χαμός με το πεταμένο φόρεμα της Τζένιφερ Ανιστον - Το έβγαλε ο Πιτ; | iShow.gr
Ειδήσεις
Χαμός με το πεταμένο φόρεμα της Τζένιφερ Ανιστον - Το έβγαλε ο Πιτ;
Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
16:15

Χαμός στα social media με τις φωτογραφίες της Τζένιφερ Ανιστον, η οποία ανέβασε στο Instagram φωτό με το πώς πέταξε το εκπληκτικό φόρεμά της μετά τα βραβεία SAG.

Ο λόγος για το αδιανόητα σέξι σατέν φόρεμα, ένα φόρεμα Jhon Galliano για τον Dior, με το οποίο άφησε τους πάντες έκθαμβους. Το φόρεμα ήταν ιδανικό για τις καμπύλες της και ήταν τόσο διάφανο που ενθουσίασε όλο τον κόσμο. Και ήταν το φόρεμα, με το οποίο, για πρώτη φορά ύστερα από 15 χρόνια διαζυγίου είχε πέσει στην αγκαλιά του Μπραντ Πιτ στα παρασκήνια των βραβείων SAG, με το φακό να αποτυπώνει το ιστορικό στιγμιότυπο.

Η Τζένιφερ Ανιστον επιστρέφοντας σπίτι της θέλησε να δώσει συνέχεια στο ενδιαφέρον του κοινού για το φόρεμα και ανέβασε δύο φωτό. Η μία είναι αστεία και δείχνει πώς η Ανιστον κατάφερε να φθάσει ατσαλάκωτη στο χώρο όπου δόθηκαν τα βραβεία. Ξαπλωμένη στο αυτοκίνητο, έτσι ώστε να μην κάνει το φόρεμα ζάρες.

Η δεύτερη όμως άναψε φωτιές. Η σταρ ήθελε πιθανώς απλώς να δείξει πώς καταλήγει ένα υπέροχο φόρεμα, ωστόσο, ο τρόπος που το είχε ρίξει στην μπανιέρα άφηνε περιθώριο στην φαντασία να κάνει όλων των ειδών τους συνειρμούς. Πόσο μάλλον που στην λεζάντα έγραψε:

«Χωρίς ζάρες … πιο δύσκολο από ό, τι φαίνεται! Κάπου ανάμεσα στις δύο αυτές φωτογραφίες, οι συνομήλικοί μου έδωσαν ένα δώρο που θα αγαπώ και μια νύχτα που δεν θα ξεχάσω ποτέ . Σας ευχαριστώ @sagawards, @ theemorningshow, και το απίστευτο cast μας. Ας επιστρέψουμε στη δουλειά!».


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Τζένιφερ Άνιστον
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551