Αναζήτηση
Βέφα Αλεξιάδου: Τι αποκάλυψε για την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη; | iShow.gr
Ειδήσεις
Βέφα Αλεξιάδου: Τι αποκάλυψε για την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη;
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
11:59


Η "Εθνική μας Μαγείρισσα" Βέβα Αλεξιάδου, όπως την αποκαλούμε στην Εφημερίδα "Espresso" αναφέρθηκε για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση.

«Για την Ελένη τα έχω γραμμένα όλα στη βιογραφία μου που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο»

Να θυμίσουμε πως η Βέφα Αλεξιάδου υπήρξε ένα από τα πιο μεγάλα κεφάλαιο του "Πρωινού Καφέ " που στην αρχή τον παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά και έπειτα η Ελένη Μενεγάκη καθώς και η αγαπημένη του κοινού.

Κάποια στιγμή οι δύο γυναίκες χώρισαν τους δρόμους τους και η Βέφα Αλεξιάδου έμεινε με μια πικρή γεύση από το τέλος αυτό.

Συγκεκριμένα σε παλαιότερη της συνέντευξη δήλωσε:

"Νιώθωπαραγκωνισμένη από την Ελένη, γιατί παρόλο που της τηλεφώνησα τόσες φορές, δεν καταδέχτηκε να μου μιλήσει ούτε μια φορά.Και ας δούλευα εκεί 8 χρόνια".

"Γνώριζε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζα τότε. Ήταν πολύ γνωστό. Το περιοδικό της κόρης μου πήγαινε χάλια. Η άλλη μου κόρη με το Vefa’s House και με την κρίση στην Ελλάδα… δεν ψώνιζε κανείς. Και τελικά και οι τρεις οικογένειες βουλιάξαμε. Όμως, ακόμα και τώρα που πέθαναν τα κορίτσια μου, δεν έπρεπε η Ελένη να με καλέσει στην εκπομπή της, να θυμηθούμε τα παλιά; Δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ από τότε που χωρίσαμε. Ωστόσο, δεν της θυμώνω. Ας είναι καλά". είπε χαρακτηριστικά η Βέφα Αλεξιάδου.


Σχετικά πρόσωπα
Βέφα Αλεξιάδου
Ελένη Μενεγάκη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551