Αναζήτηση
Αντώνης Βλοντάκης: Έχω λάβει άσεμνες φωτογραφίες από θαυμάστριες | iShow.gr
Ειδήσεις
Αντώνης Βλοντάκης: Έχω λάβει άσεμνες φωτογραφίες από θαυμάστριες
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019
18:45

Ο διακεκριμένος πολίστας, Αντώνης Βλοντάκης, που αυτή την περίοδο βλέπουμε στο «Γυναίκα χωρίς όνομα» του ΑΝΤ1 αποκαλύπτει τους ενδοιασμούς που είχε όταν του πρότειναν να παίξει σε καθημερινή σειρά, ομολογεί ότι στα πρώτα επεισόδια δεν του άρεσε καθόλου αυτό που έβλεπε στην τηλεόραση και εξηγεί πόσο έχει αλλάξει η σχέση του με τη σύζυγό του, Κορίνα Στεργιάδου, 18 χρόνια μετά τη γνωριμία τους.

Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να τους ρωτήσω:

«Εγώ σε καθημερινή σειρά; Είστε σίγουροι;» (γελάει). Η αλήθεια είναι ότι κουβαλάω μια τρέλα που με δυσκολεύει να λέω όχι σε προκλήσεις. Οπότε, τους απάντησα: «Αφού το πιστεύετε εσείς, θα προσπαθήσω να το κάνω».

Επειδή στα καθημερινά σίριαλ υπάρχει ένας αριθμός σκηνών που πρέπει οπωσδήποτε να βγει την ημέρα, το μόνιμο άγχος μου είναι να μην κάνω κάποιο λάθος και καθυστερήσω το γύρισμα. Αυτό ομολογώ ότι το έχω ακόμη και τώρα. Αλλά στα πρώτα γυρίσματα, δεν είχα απλώς άγχος. Με είχε πιάσει πανικός, τρέμουλο κανονικό. Εντάξει, είχα παίξει και στις «Τρίχες», αλλά εκεί είχα περιθώριο, αν δεν τα έλεγα καλά σε μια σκηνή, να την ξαναπάμε. Στο καθημερινό δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα. Όταν όμως αναλαμβάνω μια υποχρέωση, θέλω να τη φέρω σε πέρας και είμαι τυπικός και σωστός. Είμαι πάντα διαβασμένος και είμαι, απ’ ό,τι μου λένε, και καλός μαθητής. Όταν μου λένε κάτι, δεν χρειάζεται να μου το πουν δεύτερη φορά.

Στην αρχή ζορίστηκα πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να μάθω ούτε ατάκα. Ευτυχώς, με βοήθησε πολύ και η γυναίκα μου, που είχε να διαβάσει τα παιδιά κι εμένα. Ο ένας είχε Ιστορία, η άλλη μαθηματικά κι εγώ τη «Γυναίκα χωρίς όνομα» (γελάει).

Επειδή δεν είμαι ηθοποιός και δεν έχω κάνει σπουδές υποκριτικής, προσπαθώ, όταν μελετώ τον ρόλο μου, να αντιδρώ όπως θα αντιδρούσα αν μου συνέβαιναν τα ίδια πράγματα στην κανονική μου ζωή. Είμαι πολύ αυστηρός κριτής του εαυτού μου και θεωρώ ότι στα πρώτα 20 επεισόδια ήμουν απαράδεκτος.

Όταν έπαιζα πόλο, συνηθίζαμε να βλέπουμε μετά τον αγώνα στο βίντεο για να εντοπίζουμε τα λάθη μας. Το ίδιο έκανα και με τη σειρά. Τον πρώτο μήνα λοιπόν ήμουν, όχι απλά μέτριος αλλά κακός. Μετά πήρα λίγο το κολάι, άρχισα να πατάω πιο γερά στα πόδια μου και απ’ ό,τι μου λένε είμαι αξιοπρεπής.

Έχει σημασία κάθε πρόταση που σου γίνεται σε τι φάση σε πετυχαίνει. Δεν συνεργάστηκα τότε με τη Φαίη, αλλά δεν αποκλείω να το κάνω στο μέλλον.

Δεν θα μπορούσα, έχοντας τρία παιδιά, να πάω στην άλλη άκρη του κόσμου. Αν ήμουν μόνος μου, πιθανότατα να το σκεφτόμουν αλλιώς, αλλά δεν θα μπορούσα να αφήσω τα παιδιά μου για τόσο μεγάλο διάστημα. Αλλά υπάρχει και άλλο πρόβλημα. Όταν πεινάω, αλλάζω και μπορεί να σκοτώσω άνθρωπο (γελάει).

Ήταν πριν από δύο χρόνια που μου πρότειναν να παίξω στην παράσταση «Tres», που ανέβηκε στο θέατρο Αλμα. Και το πιο περίεργο από όλα είναι ότι αποδέχτηκα την πρόταση. Διότι, εντάξει, στην τηλεόραση, αν κάνεις ένας λάθος, μπορείς να διακόψεις και να γυρίσεις τη σκηνή από την αρχή. Στο θέατρο δεν μπορεί να γίνει αυτό. Στην πρόβα τζενεράλε, από το άγχος μου, τα έκανα μαντάρα. Δεν θυμόμουν τα λόγια μου, έκανα συνέχεια σαρδάμ, οπότε έπιασα τον σκηνοθέτη και του είπα: «Εγώ αύριο δεν θα έρθω» (γελάει). Λίγο πριν βγω στη σκηνή, ένιωσα πραγματικά ότι πέρασε όλη η ζωή μπροστά από τα μάτια μου. Ευτυχώς, πήγαν όλα καλά.

Έχει δίκιο. Δεν είναι το πιο σύνηθες ένας αθλητής του πόλο να παίζει σε σίριαλ ή να συμμετέχει σε εκπομπές. Αλλά, όταν γεννιέσαι, δεν είσαι ικανός να κάνεις μόνο ένα πράγμα στη ζωή σου. Δηλαδή, στα 33 μου, που σταμάτησα το πόλο, θα έπρεπε να πάψω να εργάζομαι; Από εκεί και πέρα, όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Δοκιμάζω να παίξω στο θέατρο και στην τηλεόραση και, αν με αντέξει το σχοινί, θα φανεί στο χειροκρότημα.

Όλοι οι αθλητές ξέρουμε ότι έχουμε ημερομηνία λήξης, όπως γνώριζα πως ό,τι κι αν είχα κάνει στο πόλο θα ξεχνιόταν. Στη δική μου την περίπτωση, μπορεί στα 33 μου να σταμάτησα επαγγελματικά το πόλο, αλλά μέχρι και πριν από δύο χρόνια ήμουν σε μια ομάδα. Αυτό με βοήθησε να γίνει πολύ ομαλά η μετάβαση. Έτσι, τώρα στα 43 μου, δεν αισθάνομαι ούτε ότι μου λείπει το πόλο ούτε ότι έχω δεύτερες σκέψεις και απωθημένα.

Ναι. Έχει τύχει να λάβω και άσεμνες φωτογραφίες και πρόστυχα μηνύματα. Αυτά νομίζω συμβαίνουν σε όλους. Αλλά τα αντιμετωπίζω με χιούμορ. Αν κάποιο πρόσωπο ξεπεράσει τα όρια, θα το μπλοκάρω.

Έχει σταματήσει να το κάνει. Ε, νομίζω ότι στα 18 χρόνια που είμαστε μαζί δεν υπάρχει αυτό το στοιχείο της ζήλιας, τουλάχιστον στον βαθμό που υπήρχε στην αρχή. Τώρα πια παίζουμε με ανοιχτά χαρτιά. Εκείνη με ξέρει καλύτερα απ’ ό,τι γνωρίζω εγώ τον εαυτό μου και το αντίστροφο. Αλλά εδώ που τα λέμε δεν μου έκανε ποτέ και καμιά φοβερή σκηνή ζηλοτυπίας.

Όσο και να προετοιμάζεις τον εαυτό σου, η πραγματικότητα έρχεται για να σε ξεπεράσει. Βλέπω τις κόρες μου κι εκεί που μέχρι χτες ήταν τα κοριτσάκια μου, είναι πια σκεπτόμενες γυναίκες. Αυτό που προσπαθώ, όπως κάθε γονιός, είναι να έχω μια ομπρέλα προστασίας πάνω από τα παιδιά και παράλληλα δεν θέλω να τα πνίγω. Δεν είναι εύκολη η εξίσωση. Εμείς με την Κορίνα είμαστε λίγο πιο Σουηδοί σε αυτό το κομμάτι και θέλουμε να γνωρίζουμε με ποιους κάνουν παρέα τα παιδιά μας. Δεν θέλουμε να έχουν μυστικά από εμάς.

Αν πίστευα ότι η κόρη μου έχει τα προσόντα να γίνει μοντέλο, θα της έλεγα τα υπέρ και τα κατά που έχει αυτός ο χώρος και θα την άφηνα να κάνει ό,τι θέλει. Αν όμως δεν είχε τα ανάλογα προσόντα, θα της το έλεγα κατάφατσα. Μπορεί η αλήθεια να πονάει, αλλά είναι πολύ καλύτερη από εκατό ψέματα.

Δημοσιεύτηκε στο «Page 2» στο φύλλο 106 της «Νέας Σελίδας» την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019.


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Αντώνης Βλοντάκης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551