Αναζήτηση
Αλεξάνδρα Τσόλκα: Η δημοσιογράφος πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα | iShow.gr
Ειδήσεις
Αλεξάνδρα Τσόλκα: Η δημοσιογράφος πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019
15:00

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας Αλεξάνδρα Τσόλκα αποφάσισε πριν από ένα χρόνο να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της.Να φύγει από την Ελλάδα και να μετακομίσει μαζί με την οικογένειά της στο εξωτερικό.

H Αλεξάνδρα Τσόλκα πήρε την γενναία απόφαση να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από την Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της, Γιάννη, και τις δύο κόρες της, Ειρήνη και Μαρία.

Εδώ και ένα χρόνο η δημοσιογράφος με μεγάλη εμπειρία σε εφημερίδες και περιοδικά και ταυτόχρονα συγγραφέας παιδικών βιβλίων και μυθιστορημάτων ζει στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Σπρίνγκφιλντ της Βοστώνης.

Η Αλεξάνδρα Τσόλκα τόλμησε αυτό που άλλοι ονειρεύονται: να μετακομίσει στο εξωτερικό. Η ίδια μίλησε αποκλειστικά στο περιοδικό People για αυτή την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της.

«Δεν ήταν μια απόφαση του τύπου “φεύγω όσο πιο γρήγορα κι όσο πιο μακριά μπορώ”. Άλλωστε, δεν με κυνηγούσε τίποτα και κανείς. Υπήρχαν όμως επαγγελματικές προοπτικές για τον άντρα μου, τον Γιάννη. Έτσι, ζυγίσαμε τα πράγματα, σκεφτήκαμε και πόσο καλά θα είναι εδώ, από εκπαιδευτικής άποψης, για τα κορίτσια και φύγαμε» λέει για την επιλογή της να εγκατασταθεί στην Αμερική.

Πηγή:www.markos.tv

Σχετικά πρόσωπα
Αλεξάνδρα Τσόλκα
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551