Αναζήτηση
Άγριες Μέλισσες: Ο Σέργιος μαθαίνει το μυστικό | iShow.gr
Ειδήσεις
Άγριες Μέλισσες: Ο Σέργιος μαθαίνει το μυστικό
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021
11:32


Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες”, αφού το πιο ένοχο μυστικό θα φτάσει αυτιά του ανθρώπου που δεν θα έπρεπε να το μάθει ποτέ.Ο μικρός Σέργιος Σεβαστός μαθαίνει ότι η αληθινή του μάνα είναι η Δρόσω.

Όπως αναφέρει η “Espresso”, τον μικρό Σέργιο Σεβαστό στα μέσα του τρίτου κύκλου θα τον δούμε σε μεγαλύτερη ηλικία.

Ο Σπύρος Ντούγιας που υποδύεται με επιτυχία τον μικρό Σέργιο, θα αντικατασταθεί από έναν ηθοποιό μεγαλύτερο σε ηλικία, το όνομα του οποίου, ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Το κάστινγκ έγινε πριν από τις διακοπές του καλοκαιριού για να βρεθεί εκείνος που ταιριάζει καλύτερα στον ρόλο.

Έτσι λίγο πριν από το φινάλε, ο Σέργιος Σεβαστός, έφηβος πια, θα επιστρέψει από το Παρίσι όπου ζει όπου ζει πια μόνιμα κοντά στη θεία του Πηνελόπη, μακριά από όλους και από όλα και θα αποκαλύψει στο κορίτσι του όταν βρεθεί στο Διαφάνι την πραγματική ιστορία του.

Με ένα flashback στα γεγονότα, ο έμπειρος σκηνοθέτης βρήκε το τέχνασμα εκείνο κατά το οποίο ο μικρός εγγονός του Δούκα Σεβαστού θα μάθει από τα χείλη του παππού του το μεγάλο μυστικό της οικογένειας.

Ο Δούκας θα ζητήσει τη συγχώρεση από τον Σέργιο και θα του αποκαλύψει ποια είναι η πραγματική του μητέρα, χωρίς κανείς να μπορεί να φανταστεί την αντίδραση του εγγονού του.

Πηγή: www.enikos.gr



Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551