Αναζήτηση:
Αγώνας δρόμου να κλείσουν τους κριτές
Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019
12:58

Πρεμιέρα ετοιμάζονται να κάνουν στον ΑΝΤ1 με τον καινούργιο κύκλο του Yfsf και ενώ οι διαγωνιζόμενοι ετοιμάζονται να ξεκινήσουν πρόβες τα στελέχη του σταθμού προσπαθούν να αντιμετωπίσουν ένα βασικό πρόβλημα που έχουν για να βγει στον αέρα.

Ο μεγάλος πονοκέφαλός τους έχει προκληθεί επειδή ,ενώ είναι προγραμματισμένο σε λίγες μέρες να είναι στον αέρα του σταθμού, στον αέρα παραμένουν κι οι συμφωνίες με υποψήφιους για την κριτική επιτροπή!

Σίγουρο έως τώρα θεωρείται μόνο ότι σε αυτή θα είναι ο Δημήτρης Σταρόβας, ενώ έχουν «παγώσει» οι επαφές και με τη Μιμή Ντενίση αλλά και με τον Τάκη Ζαχαράτο, που ήθελαν να έχουν, ενώ στελέχη από το κανάλι του Αμαρουσίου κάνουν ακόμη προσπάθειες να τους πείσουν.

Η… διορία να βρεθεί και να κλείσει η επιτροπή είναι το αργότερο έως τις αρχές της επόμενης βδομάδας καθώς πρέπει να γυριστεί το σχετικό τρέιλερ με τα μέλη της επιτροπής που από την Κυριακή 27 Ιανουαρίου θα αναλάβουν να κρίνουν τους δέκα διαγωνιζόμενους.

Και σίγουρα δεν χωρά αναβολή στην πρεμιέρα αφού από την επόμενη Κυριακή, στις 3 Φεβρουαρίου, στον ΣΚΑΪ είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα το «Survivor» και όπως είναι λογικό στον ΑΝΤ1 δεν θέλουν να συμπέσουν οι δύο πρεμιέρες!

Γρηγόρης Μελάς-newsit

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο