Αναζήτηση
Αυτός είναι ο Αλί Βεφά από τον ''Γιατρό'' του ΣΚΑΪ - Όσα δεν ξέρετε για τον ηθοποιό! | iShow.gr
Ειδήσεις
Αυτός είναι ο Αλί Βεφά από τον ''Γιατρό'' του ΣΚΑΪ - Όσα δεν ξέρετε για τον ηθοποιό!
Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020
15:14

Ας γνωρίσουμε τον Αλί από το καθημερινό σίριαλ, ο ''Γιατρός'', στον ΣΚΑΪ.

Λέγεται, λοιπόν, Τανέρ Ολμέζ και είναι γεννημένος στις 9 Αυγούστου του 1986, στο Τούντζελι, στην ανατολική Τουρκία. Σε ηλικία 6 ετών μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη. Οι γονείς τους έφυγαν για ένα διάστημα στην Ελβετία κι εκείνος έζησε με τους παππούδες του, μακριά ακόμη και από τον αδελφό του, ο οποίος είναι μουσικός και πλέον είναι οι καλύτεροι φίλοι.

«Με τον αδελφό μου δεν βλεπόμασταν για πολλά χρόνια. Έχουμε διαφορά οκτώ χρόνια. Όταν με είδε για πρώτη φορά, ήμουν τεσσάρων χρόνων», έχει πει σε συνέντευξή του στη «Hurriyet», λίγους μήνες πριν, εξηγώντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μεγάλωσε. «Οι οικογένειες του πατέρα μου και της μητέρας μου ήταν λιγάκι μακριά η μία από την άλλη. Ο ένας μας έμενε με τη μία γιαγιά και ο άλλος με την άλλη και τους θείους. Δηλαδή, ήμασταν σαν δύο ξεχωριστές οικογένειες και δεν μπορούσαμε να βλεπόμαστε. Και ,μάλιστα, ο αδελφός μου, με το παιδικό μυαλό του, θύμωνε μαζί μου. Την πρώτη στιγμή που με είδε είπε, “Σγουρομάλλη, είσαι κάτι πολύ γλυκό, από αυτή τη στιγμή κι έπειτα σε αγαπώ πολύ”. Μετά αποδεχτήκαμε αναγκαστικά αυτά που ζούσαμε και αγαπήσαμε πολύ ο ένας τον άλλο».

Από μαθητής λυκείου ακόμα, ο επιτυχημένος ηθοποιός ενδιαφερόταν για το θέατρο και η πρώτη σχολική παράσταση στην οποία συμμετείχε ήταν το «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας». Τελειώνοντας, λοιπόν, το σχολείο ήξερε πολύ καλά ποιον επαγγελματικό δρόμο θα ακολουθήσει! Έκανε θεατρικές σπουδές, σε δύο διαφορετικές σχολές , και σπουδαστής ακόμα έπαιξε στην πρώτη του σειρά, με τον τίτλο «Besinci Boyut», εν έτει 2005.

Το τουρκικό κοινό τον γνώρισε από τις σειρές «Medcezir» και «Muhtesem Yuzyil: Kosem», αλλά η καριέρα του εκτοξεύτηκε, με τον ρόλο του Αλί Βεφά, στο «Mucize Doktor» και όχι τυχαία. Άλλωστε, αυτός ο ρόλος του χάρισε φέτος και το βραβείο του “Ανερχόμενου ηθοποιού της χρονιάς”.

Ο Τανέρ Ολμέζ για να υποδυθεί ορθά τον ρόλο, βρέθηκε ανάμεσα σε ανθρώπους με αυτισμό. Πρόσφατα είπε πως «έπρεπε όλα να είναι ξεκάθαρα και χωρίς υπερβολές. Γι’ αυτό τον λόγο συναντήθηκα με άτομα με αυτισμό, μπήκα στα σπίτια τους και στα δωμάτιά τους. Όταν τα συναντούσα, στεκόμουν σιωπηλός χωρίς να μιλώ καθόλου, δεν είχα υπερβολική βλεμματική επαφή μαζί τους και δεν τα κοιτούσα επίμονα, για να τα παρατηρήσω. Με βασάνιζε η σκέψη ότι ίσως να τα ενοχλώ. Πολλές φορές ο λαιμός μου δενόταν κόμπος, πήγαινα σε μια γωνία για να βάλω τα κλάματα».

Ο Τανέρ Ολμέζ δεν είναι φαν των σειρών, αλλά βλέπει εκπομπές μαγειρικής. Είναι οπαδός της Μπεσίκτας, αγαπά τα ταξίδια, την κολύμβηση, τη φωτογραφία και τα παραδοσιακά τραγούδια, τα οποία και ερμηνεύει.

ΑΠΟ: Newspistol.gr
Σχετικά πρόσωπα
Taner Olmez
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551