Αναζήτηση
Αυτά προτείνει ο Σκάϊ στον Ατζούν για να συνεχίσουν! | iShow.gr
Ειδήσεις
Αυτά προτείνει ο Σκάϊ στον Ατζούν για να συνεχίσουν!
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019
19:14


Οδεύει προς την λήξη της η τριετής σύμβαση συνεργασίας Ατζούν Ιλίτζαλι – Σκάϊ που υπογράφτηκε μετά τις πρώτες τηλεοπτικές άδειες.

Τα δεδομένα όμως είναι πλέον τελείως διαφορετικά. Και τα ριάλιτι του τούρκου παραγωγού μετά από μια κυριολεκτικά βύθιση στους πίνακες τηλεθέασης ανεβαίνουν αλλά σε νούμερα που δεν ξεπερνούν το 20%.

Ο Σκάϊ λοιπόν σκοπεύει να προτείνει στον Τούρκο συνέχιση της συνεργασίας αλλά με κλασσικούς όρους.

Όλα όσα συμβαίνουν δηλαδή με όλες τις ξένες εταιρίες παραγωγής. Το κανάλι θέλει να μπορεί να επιλέξει όποιο από τα ριάλιτι μπορεί και να καταβάλει άπαξ δικαιώματα μετάδοσης του κάθε προγράμματος.

Θέλει δηλαδή να αγοράσει «Survivor»; Θα αγοράσει «Survivor» καταβάλλοντας το ποσό μια κ’ έξω. Επίσης ο σταθμός δεν θέλει πακέτο ριάλιτι και επίσης δεν θέλει η τούρκικη εταιρία παραγωγής να έχει τον πρώτο λόγο σε όλα.

Θέλει οι παραγωγές να είναι ελληνικές και οι Τούρκοι να έχουν απλά την επίβλεψη αποδεχόμενοι φυσικά οι Έλληνες να εφαρμόζουν πιστά τη «βίβλο» των ριάλιτι που έχει θέσει ο Τούρκος.

Όσον αφορά στις διαφημίσεις ο Σκάϊ δεν θέλει να υπάρχει καμία εμπλοκή Ιλίτζαλι στις σφήνες. (Πόσες θα προβάλλονται, κάθε πόση ώρα, σε ποια τιμή και ΚΥΡΙΩΣ να μην υπάρχουν ποσοστά).

Από ‘κει και πέρα στον Σκάϊ είναι διατεθειμένοι να συζητήσει το ποσοστό που θα εισπράττει η AcunMedya όσον αφορά στη δωροθεσία, τα προϊόντα δηλαδή που θα διαφημίζονται κατά τη διάρκεια προβολής των ριάλιτι εκτός των διαφημιστικών διαλειμμάτων.

Θα δεχθεί ο Ατζούν; Όλα μαζί δύσκολα αλλά κάποια από αυτά σίγουρα ναι.

nassosblog.gr

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Acun Ilicali
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551