Αναζήτηση
Αφροδίτη Λασκούδη: Η πρώην Playmate μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας | iShow.gr
Ειδήσεις
Αφροδίτη Λασκούδη: Η πρώην Playmate μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019
10:15

Το πρώην κορίτσι του Playboy, φανερά συγκινημένη, θυμήθηκε τα χρόνια του μόντελινγκ, τη χρονιά που της άλλαξε τη ζωή μιας και ήρθε για πρώτη φορά αντιμέτωπη με το πρόβλημα υγείας της ενώ μίλησε και για τη ζωή της σήμερα.

Έχει μόνο θετικές αναμνήσεις από την καριέρα της στο μόντελινγκ και την τηλεόραση από την οποία απέχει τα τελευταία περίπου 10 χρόνια, ενώ για τους λόγους που αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, η Αφροδίτη Λασκούδη απάντησε πως με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να διαφυλάξει και να αφοσιωθεί στην προσωπική της ζωή.

Το 2013 ήταν όπως είπε μια χρονιά κομβικής σημασίας για εκείνη, με αρκετά δυσάρεστα γεγονότα, με πρώτο από αυτά τον χαμό του πολυαγαπημένου της παππού. Έξι μήνες αργότερα ένα θέμα υγείας του πατέρα της ταράζει και πάλι τα νερά, ενώ η χρονιά κλείνει με εκείνη να βρίσκεται στο νοσοκομείο έχοντας διαγνωστεί με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1.

Μιλώντας για αυτό, η Αφροδίτη Λασκούδη δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Εκείνο το διάστημα δούλευα πολλές ώρες, κουραζόμουν, νόμιζα ότι είχα ίωση. Άρχισα να χάνω πολλά κιλά, λειψυδρία, συχνοουρία, είναι τα πρώτα σημάδια τουσακχαρώδη διαβήτη, αλλά κυρίως τα κιλά. Έφτασα στο νοσοκομείο περίπου 46 κιλά, οστεομένη! [...] Κάνω τις εξετάσεις και περιμένω ατελείωτες ώρες να πάρω τις αιματολογικές. Φτάνει 5 το πρωί και εμφανίζεται ένας γιατρός και μου ανακοίνωσε πως έχω σακχαρώδη διαβήτη! Είχα πάθει κετοξέωση, είχα 450 ζάχαρο! Ήμουν στο όριο να πέσω σε διαβητικό κώμα! [...] Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι πίστεψα πως δεν θα κάνω παιδιά! [...] Δεν μπορείς να υπάρξεις, δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς ινσουλίνη».

Αναφέρθηκε όμως και στα νέα δεδομένα της προσωπικής της ζωής και την τεσσάρων μηνών κορούλα της, ενώ μίλησε ανοιχτά και εξέφρασε την επιθυμία να υιοθετήσει ένα παιδί και συγκεκριμένα το εγκαταλελειμμένο βρέφος που εγκατέλειψε το προηγούμενο διάστημα μια 24χρονη κοπέλα σε είσοδο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη.


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Αφροδίτη Λασκούδη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551