Αναζήτηση
«Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ»: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο | iShow.gr
Ειδήσεις
«Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ»: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
16:44



Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, η εκπομπή «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!», με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, «επισκέπτεται» το συγκλονιστικό κόσμο της Καίτης Γκρέυ. Της ιέρειας του λαϊκού τραγουδιού, όπως την αποκαλούν οι συνάδελφοι και οι θαυμαστές της.


Γεννήθηκε στη Σάμο ως Αθανασία Γκιζίλη, μεγάλωσε στον Πειραιά ως Αγγελική Καλαϊτζή και κατέκτησε την κορυφή ως Καίτη Γκρέυ. Μας υποδέχτηκε, με θέρμη, στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη και μας μίλησε για την πολυτάραχη ζωή της.


Στο πλατώ της εκπομπής, φυσικά, η εγγονή της Καίτης Γκρέυ, Αγγελική Ηλιάδη, «μαθήτρια» και η ίδια της μεγάλης ερμηνεύτριας. Μας τραγούδησε αγαπημένες επιτυχίες της γιαγιάς της και μοιράστηκε μαζί μας ανεκτίμητες παιδικές αναμνήσεις. Ο συγγραφές Γιώργος Χρονάς, βιογράφος της Καίτης Γκρέυ, μας αφηγήθηκε ιστορίες από τη γνωριμία και τη συνεργασία τους. Για τη γνωριμία και τη συνεργασία τους μας μίλησε και ο πολυσχιδής Κώστας Φέρρης.


Η πάντα υπέροχη Νάντια Καραγιάννη τραγούδησε πολλές μεγάλες επιτυχίας της Καίτης Γκρέυ και μας μίλησε και για την τριακονταετή φιλία τους. Ο Γιώργος Δασκουλίδης ανέλαβε με μεγάλη επιτυχία, το ρεπερτόριο του Στέλιου Καζαντζίδη.


Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς η παρουσία του διδύμου ΕΚΕΙΝΟΣ + ΕΚΕΙΝΟΣ, οι οποίοι τραγούδησαν με την Αγγελική Ηλιάδη την τελευταία μεγάλη επιτυχία της αγαπημένης μας λαϊκής αοιδού, «Μια Γυναίκα Μόνο Ξέρει». Η Λίζα Ανδρέου μας μετέφερε, με τη μεστή φωνή της, στις εποχές που μεσουρανούσε η Καίτη Γκρέυ. Στην παρέα μας και η Ελεάνα Παπαϊωάννου, έδωσε το δικό της, γνήσιο λαϊκό χρώμα στο αφιέρωμα.


Το αφιέρωμα στη μεγάλη μας ερμηνεύτρια πλαισίωσαν με τη φρεσκάδα τους και οι νέοι καλλιτέχνες, Κωνσταντίνα Πάλλα, Γιάννης Ξανθόπουλος, Χριστίνα Σάλτη και Μαίρη Μαρκάκη. Μαζί μας στο πλατώ και στο κέφι και οι ηθοποιοί Βασίλης Τσιγκριστάρης καιΣτέλιος Καλαθάς.


Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 22:00, στην ΕΤ1

Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551