Αναζήτηση
"Για έναν ηθοποιό είναι φόρος τιμής να τον επιλέξει το Εθνικό Θέατρο ως πρωταγωνιστή στην Επίδαυρο" | iShow.gr
Ειδήσεις
"Για έναν ηθοποιό είναι φόρος τιμής να τον επιλέξει το Εθνικό Θέατρο ως πρωταγωνιστή στην Επίδαυρο"
Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020
12:14


Στην εφημερίδα «
Secret» και τηΣάσαΣταμάτη μίλησε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε την εμπειρία που έζησε στην παράσταση "Λυσιστράτη" λέγοντας χαρακτηριστικά «Ευχαριστώ το σύμπαν γι’ αυτό το δώρο».
«Ο,τικαι να σου πω, είναι λίγο. Είναι η πιο συγκινητική στιγμή της θεατρικής μου ζωής. Δεν το φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Για έναν ηθοποιό είναι φόρος τιμής να τον επιλέξει το Εθνικό Θέατρο ως πρωταγωνιστή στην Επίδαυρο και ευχαριστώ πολύ τον διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ΔημήτρηΛιγνάδη, που με τίμησε με την πρότασή του», ανέφερε στο «Secret» και πρόσθεσε: «Νιώθω απέραντη χαρά, ευγνωμοσύνη, συγκίνηση, δέος και ευχαριστώ το σύμπαν γι’ αυτό το δώρο. Πέταξα στα ουράνια»,ειπε αρχικά η ηθοποιός.
«Πριν βγω στη σκηνή, η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει από την ταχυπαλμία και τα μάτια μου είχαν βουρκώσει από τη συγκίνηση. Και στην αρχή και στο τέλος της παράστασης έκανα απεγνωσμένη προσπάθεια να συγκρατήσω τα δάκρυά μου. Ήξεραότι η παράστασή μας θα είναι μια πρόταση (δεν θέλω αυτό να θεωρηθεί σαν έπαρση). Ύστερααπό τρεις γεμάτες ημέρες στο Θέατρο της Επιδαύρου αισθάνθηκα ότι δικαιώθηκε η αίσθησή μου. Στον κόσμο άρεσε αυτή η πρόταση. Λειτούργησε στα βάθη της ψυχής τους»,τόνισε η γνωστή ηθοποιός.


Σχετικά πρόσωπα
Βίκυ Σταυροπούλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551