Αναζήτηση
"Άντρες έτοιμοι για όλα" | iShow.gr
Ειδήσεις
"Άντρες έτοιμοι για όλα"
Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012
14:59

Το 1997 είδαμε όλοι στον κινηματογράφο το φιλμ “Full Monty”. Ωστόσο το 1987 στην Νέα Ζηλανδία οι συγγραφείς Stephen Sinclair και Anthony McCarten είχαν παρουσιάσει μια κωμωδία με το ίδιο ακριβώς θέμα με τον τίτλο “Ladies Night”. Οι Παπαθανασίου και Ρέππας ανέλαβαν την απόδοσή του στα ελληνικά και σκηνοθετούν φέτος το χειμώνα την παραγωγή ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ στο Θέατρο Λαμπέτη.

Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή (Κώστας Κόκλας), ένα ταξιτζή (Θανάση Ευθυμιάδη), ένα δημοτικό υπάλληλο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), ένα φούρναρη (Κώστας Ευριπιώτη) και ένα σπουδαστή (Μάνος Ιωάννου) να γίνουν στρήπερ. Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους. (Αντιστοίχως: Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη). Άντρες έτοιμοι για όλα. Πέντε Ελληνάρες που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια καινούργια απολαυστική διασκευή του γνωστού μας θέματος.

Απόδοση - Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας
Σκηνικά: Μαίρη Τσαγγάρη
Κοστούμια: Εβελυν Σιούπη
Σχεδιασμός Φωτισμών: Χρήστος Τζιόγκας

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μάνος Ιωάννου, Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Νίκη Λάμη.

Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για το τέλος Οκτωβρίου.

Παραγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΠΕΤΗ
Λ.Αλεξάνδρας 106, Τηλ. 210 6457086




Σχετικά πρόσωπα
Κώστας Κόκλας
Θανάσης Ευθυμιάδης
Γιάννης Τσιμιτσέλης
Κώστας Ευριπιώτης
Μαίρη Σταυρακέλλη
Μάνος Ιωάννου
Ευαγγελία Μουμούρη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551