Αναζήτηση
«Αγριες Μέλισσες»: Backstage από το Διαφάνι - Ο «κουρέας» ποστάρει στο Instagram | iShow.gr
Ειδήσεις
«Αγριες Μέλισσες»: Backstage από το Διαφάνι - Ο «κουρέας» ποστάρει στο Instagram
Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020
17:15

Οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου, καθώς σημειώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Οι ταλαντούχοι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, που όπως λέγεται θα συνεχίσει και του χρόνου, έχουν κλέψει την παράσταση με τις ερμηνείες.

Ένας από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στις Άγριες Μέλισσες είναι και ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο οποίος υποδύεται τον Προκόπη, τον κουρέα του χωριού.

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος, το απόγευμα της Κυριακής, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία από τα γυρίσματα για τις «Άγριες Μέλισσες».

Σε αυτή τον βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστός μαζί με την Βιολέτα (Θεοφανία Παπαθωμά), τον Παναγιώτη (Αλέξανδρο Καλπακίδη), τη Σμαρώ (Ευαγγελία Μουμούρη), τον Παπα-Γρηγόρη (Κωστή Σαββιδάκη) και την Θεοδοσία (Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη).


Στην ανάρτησή του, ο γνωστός ηθοποιός κάνοντας χιούμορ, γράφει: «Group therapy in Diafani! In Rebrand style!», που σημαίνει «ομαδική θεραπεία στο Διαφάνι! Σε στυλ Ρέμπραντ!».


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Γιώργος Ηλιόπουλος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551