Αναζήτηση:
Μπέλλα Κυδωνάκη: Συγκλονίζει για τον θάνατο του γιου της – Ένιωθα τον θάνατο
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
10:15

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», στο κανάλι του Alpha, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Μπέλλα Κυδωνάκη. Τα λόγια της γνωστής αστρολόγου για τον θάνατο του γιου της συγκλονίζουν, καθώς και η αναφορά της ότι ο γιος της είχε διαισθανθεί πως θα φύγει από τη ζωή.

Η Μπέλλα Κυδωνάκη αποκάλυψε ότι δυο μέρες πριν ο γιος της φύγει από τη ζωή «αισθανόταν τον θάνατο στο στόμα της» και εξήγησε ότι ένιωθε ότι θα συμβεί κάτι πολύ δύσκολο, ενώ εξήγησε τι βίωσε όταν ο γιος της πέθανε.

Ακόμη, με δάκρυα στα μάτια τόνισε ότι δεν φοβάται τον χρόνο που περνάει, γιατί πλησιάζει όλο και πιο πολύ στο να συναντήσει το παιδί της. Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν κι εκείνη εμφανώς συγκινημένη και παρηγορητική προς την καλεσμένη της.

«Το 2012 έχασα το γιο μου, γλίτωσε από ατύχημα, αλλά τον πρόδωσε η καρδιά του! Είχα διαίσθηση ότι κάτι θα συμβεί στον γιο μου, αλλά δε μπορούσα να το πιστέψω. Ο γιος μου είχε διαισθανθεί ότι θα πεθάνει, είχε πει στους φίλους του να βάλουν άσπρα στην κηδεία του! Τους πρώτους μήνες έλεγα στην Παναγία ότι δεν πρόσεξε το παιδί μου. Με την πιστή άρχισε να φεύγει ο πόνος για το χαμό του γιου μου. Τις τελευταίες μέρες πριν “φύγει” ο γιος μου, ένιωθα το θάνατο. Ο γιος μου εμφανιζόταν στα όνειρα μου και μου έλεγε ότι είναι πολύ καλά. Δε φοβάμαι το χρόνο που περνάει γιατί πλησιάζει η ώρα που θα συναντήσω το παιδί μου», είπε μεταξύ άλλων η Μπέλλα Κυδωνάκη.


Πηγή: www.markos.tv
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  Μετά τα μεσάνυχτα