Νέο "καρφί" του Στέλιου Παρλιάρου για τον Άκη Πετρετζίκη | iShow.gr
Ειδήσεις
Νέο "καρφί" του Στέλιου Παρλιάρου για τον Άκη Πετρετζίκη
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012
20:22
Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η συνέντευξητου εξαιρετικού ζαχαροπλάστη Στέλιου Παρλιάρου στην εφημερίδα "Καθημερινή".
ΟΣτέλιος Παρλιάρος, έκανε μεταξύ άλλων μια δήλωση που "άναψε" φωτιές αφήνοντας (;)υπονοούμενα για τον Άκη Πετρετζίκη: "H τηλεόραση(…) έχει πολύ ριάλιτι και πολύ κακές εκπομπές μαγειρικής, ειδικά στα πρωινά. Πρέπει να υπάρχει χρόνος, να δείχνεις τα υλικά σωστά και να σέβεσαι τους τηλεθεατές. Δεν μπορεί ένα παιδάκι που βγήκε από το "Master Chef" να μεταδίδει τη γνώση του".
Ο έμπειρος δημιουργός και παρουσιαστής της εκπομπής «Γλυκές Αλχημείες»μίλησε αποκλειστικά στοFTHIS.GRδίνοντας την δική του ερμηνεία για τον ντόρο που έχει γίνει και ξεκαθαρίζει αν πραγματικά το σχόλιο που έκανε, αφορούσε τον μάγειρα της εκπομπής του Mega "Πρωινό MOU".
“Μου έκανε και μένα εντύπωση όλο αυτό που προκλήθηκε από τη συνέντευξη μου. Εγώ ποτέ δεν ανέφερα κανένα όνομα μάγειρα ότι δεν είναι καλός.Ανέφερα σχετικά, ότι αποφεύγω προσωπικά να πηγαίνω σε πρωινές εκπομπές γιατί σε ένα μαγκαζίνο έχεις πέντε λεπτά να δείξειςολοκληρωμένα και σωστά μιασυνταγή, πράγμα αδύνατον".
"Στοπαρελθόνσυνεργάστηκα κι εγώ στο πρωινό"Φώτης και Μαρία» και από προσωπική άποψη σας τα λέω. Έχω εκνευριστεί και έχω κοντέψει να φύγω από εκπομπή, για αυτό το λόγο.Τώρα, όσον αφορά τα δημοσιεύματα που λένε ότι αφήνω υπονοούμενα για τον κ. Πετρετζίκη, τα αρνούμαι.Παρευρέθηκα στο Master chef, γνωρίστηκα μαζί του και συνεργαστήκαμεεκεί. Τίποτε παραπάνω".
Τον Ακη Πετρετζίκη θα τον βαθμολογούσε ως καλό μάγειρα;
“Δεν παρακολουθώ τηλεόραση, για να σας πω, άλλωστε δεν είμαι κριτής. Για το παιδί από το Master chef, δεν ξέρω αν μαγειρεύει κάπου, αν έχει κάποιο εστιατόριο. Μπορώ να σας μιλήσω όμως για την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου, τον κ. Πέσκια ή τον κ. Λαζάρου, που έχω φάει στα εστιατόρια τους και τους θεωρώ εξαιρετικούς σεφ".
"Και στην τελική,για να κάνεις μια "εκπαιδευτική" τηλεόραση και ναμεταδώσεις στον κόσμο αυτό πουξέρεις πολύ καλά,πρέπει να έχεις εμπειρία.Σαν ζαχαροπλάστης βγήκα μετά από 33 χρόνια να δείξω στον κόσμο τις συνταγές μου. Όχι, στα πέντε μου χρόνια…".