Αναζήτηση:
Μίνα Αρναούτη: Τι θα έλεγε στη μητέρα του Παντελή Παντελίδη αν την είχε μπροστά της;
Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017
10:31

Η σχέση της Μίνας Αρναούτη με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη έχει περάσει από πολλά. 

Η νεαρή πολλές φορές έχει τοποθετηθεί δημόσια μέσω social media για την οικογένεια του τραγουδιστή, ενώ και η άλλη μεριά δεν έχει μείνει άπραγη.

Για την ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στις δύο πλευρές μίλησε η Μίνα Αρναούτη στον Αντώνη Σρόιτερ, ανάμεσα σε πολλά ακόμα που δήλωσε στην Αυτοψία.

Η ίδια παραδέχτηκε πως δεν πρόκειται να ζητήσει αποζημίωση από την οικογένεια αλλά από την ασφαλιστική. Εξομολογήθηκε πως έχει προσβληθεί και ενοχληθεί για τον πόλεμο που δέχτηκε, ενώ ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο τι θα έλεγε στη μητέρα του Παντελή αν την είχε μπροστά της.

«Καταλαβαίνω πολύ τον πόνο της. Ίσως είναι το πρόσωπο που δεν μπορώ να του πω κάτι. Τι να πεις σε μία μητέρα που έχασε το παιδί της; Από την άλλη δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Θεωρώ ότι ήμουν σε πολύ δύσκολη θέση. Θα μπορούσαν να γίνουν όλα αυτά σιωπηλά. Και να έβγαινε η υπόθεση του δικαστηρίου… και να “έφταιγα”… η υπόθεση θα πήγαινε και πάλι στο αρχείο. Αν το κάναμε σιωπηλά, θα πήγαινα να τη βρω. Με όλη αυτή την επίθεση που δέχτηκα, φοβάμαι να μιλήσω σε αυτούς τους ανθρώπους», παραδέχτηκε δημόσια η Μίνα Αρναούτη.

Φρόντισε ωστόσο να συνεχίσει: «Πιστεύω ότι αν ο Παντελής ήταν μαζί μας και είχα πάθει όλη αυτή τη ζημία… Εκτός του ότι δεν θα δεχόμουν αποζημίωση, ο Παντελής δεν θα επέτρεπε να μην αποζημιωθώ και να μην γίνει το καλύτερο για εμένα.».

PEOPLEGREECE.COM


Πηγή: www.markostv.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  Αυτοψία