Αναζήτηση:
Η Νανά Παλαιτσάκη μίλησε για το πρόβλημα υγείας της!
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015
21:05
Στο "Mega με μία" ήταν καλεσμένη σήμερα η Νανά Παλαιτσάκη και μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγείας της. 
«Όταν πας κάθε μήνα στο νοσοκομείο τρως ένα χαστούκι που σε επαναφέρει στο τι σημαίνει να μην θεωρώ τίποτα αυτονόητο στη ζωή μου. Μου λένε ξαφνικά "Κυρία μου έχετε μια μετάλλαξη στο νωτιαίο μυελό". Ε, τι παθαίνεις όταν το ακούς; Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να διαχειριστείς. Περνάς τα στάδια της διαχείρισης του σοκ. Πιστεύω αυτό που είχε πει ο Ιποοκράτης: "Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν, αυτοκτονούν". Δηλαδή, επιλέγουμε τη νόσο από την οποία θα πεθάνουμε. Τα πάντα μπορούμε να τα θεραπεύσουμε με τον τρόπο τον οποίο σκεφτόμαστε. Όταν αλλάζει ο τρόπος που σκεφτόμαστε, αλλάζουν οι άλλοι, αλλάζουμε κι εμείς. Αυτή είναι η γιατρειά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νανά Παλαιτσάκη.
Η δημοσιογράφος σημείωσε πως «Πρέπει να πηγαίνω κάθε μήνα στο νοσοκομείο. Δεν ξέρουμε αν θα θεραπευτεί, παρακολουθούμε την πορεία της. Είναι κάτι πολύ σπάνιο. Δεν είναι νόσημα από αυτά τα καθημερινά, δεν είναι καρκίνος. Είναι πάρα πολύ εξειδικευμένο, πάρα πολύ σπάνιο. Δεν έχω φόβο πια, δεν φοβάμαι τίποτα».

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  MEGA με Μία