Αναζήτηση:
Ο Robert Redford ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την υποκριτική
Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018
16:32


Σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, επιβεβαίωσε ότι η ταινία που βγαίνει στις αίθουσες το φθινόπωρο, «The Old Man & The Gun», θα είναι η τελευταία του.


Σε ηλικία 81 ετών, ο Robert Redford αποσύρεται από την υποκριτική. Αυτό ανακοίνωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly. Φαίνεται λοιπόν πως η καινούρια ταινία του που βγαίνει στους κινηματογράφους το φθινόπωρο, «The Old Man & The Gun», στην οποία υποδύεται έναν αληθινό κακοποιό, θα είναι η τελευταία του.

«Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι έκλεισα με την ηθοποιία και ότι μετά από αυτό θα αποσυρθώ γιατί το κάνω από τότε που ήμουν 21. Αρκετά, σκέφτηκα. Γιατί να μην ασχοληθώ με κάτι που είναι πολύ αισιόδοξο και θετικό;» σχολίασε.

Και τι γίνεται με τη σκηνοθεσία; Ο ίδιος δεν απέκλεισε να συνεχίσει να ασχολείται με τον κινηματογράφο από την καρέκλα του σκηνοθέτη, απαντώντας «θα δούμε» σε σχετική ερώτηση. Σε κάθε περίπτωση, ο γοητευτικός ηθοποιός μετρά μέχρι στιγμής 2 Όσκαρ, 6 Χρυσές Σφαίρες και ένα βραβείο BAFTA. Καθόλου άσχημος απολογισμός καριέρας.


Πηγή: www.allyou.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα