Αναζήτηση:
Gangster Squad (2013) – Νέο trailer
Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012
16:42

Pame Cinema -

Το νέο trailer του Gangster Squad έχει πιο καθαρή αφηγηματική γραμμή και εστιάζει περισσότερο στη σχέση ανάμεσα στην Grace Faraday (Emma Stone), ερωμένης του αρχιμαφιόζου Mickey Cohen (Sean Penn) με τον αστυνομικό Jerry Wooters (Ryan Gosling).

Το ύφος της ταινίας, από το συγκεκριμένο trailer τουλάχιστον,  θυμίζει έντονα τους Αδιάφθορους του Brian De Palma, σε περιβάλλον L.A. Confidential.

Η νέα ταινία του Ruben Fleischer (Zombieland), βασίζεται στην πραγματική ιστορία της πορείας του Μίκυ Κοέν στο ΄40 και το ΄50, που ξεκίνησε σαν αρχηγός της Εβραϊκής μαφίας και στη συνέχεια έγινε ο άρχοντας του υποκόσμου στο Λος Άντζελες, ελέγχοντας όλες τις παράνομες δραστηριότητες της Δυτικής Ακτής. Ο Κοέν καταδικάστηκε στο τέλος και αυτός για φοροδιαφυγή, όπως ο Αλ Καπόνε.

Στην δραματοποιημένη μεταφορά στον κινηματογράφο έχουμε τη δημιουργία μιας ομάδας από έντιμους αστυνομικούς που αναλαμβάνει να καθαρίσει την πόλη από τους μαφιόζους, μην ακολουθώντας πάντα κατά γράμμα τον νόμο, όπως άλλωστε υποδηλώνει και το μότο της ταινίας: No Names, No Budges, No Mercy (Oύτε ονόματα, ούτε σήματα, ούτε έλεος).

Στο ρόλο του αστυνομικού που γίνεται αρχηγός της ομάδας θα δούμε τον Josh Brolin, ενώ εκτός από τους άλλους τρεις βασικούς πρωταγωνιστές μετέχουν επίσης και οι Anthony Mackie, Michael Pena, Giovanni Ribisi, Robert Patrick, Frank Grillo και ο Nick Nolte στο ρόλο του Bill Parker του αμφιλεγόμενου αρχηγού της αστυνομίας του Λ.Α. Το σενάριο είναι του Will Beall που έρχεται από την τηλεόραση και βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Paul Lieberman.

Το Gangster Squad είχε προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου 2012, αλλά στην αρχική κόπια περιλαμβανόταν μια σκηνή όπου μια ομάδα από οπλοφόρους γκάνγκστερς κάνουν έφοδο σε έναν κινηματογράφο μέσα από την οθόνη γαζώνοντας το κοινό. Μετά τα γεγονότα στην Aurora στις 20 Ιουλίου, στην πρεμιέρα του The Dark Knight Rises και το μακελειό που είχε 12 θύματα, η προβολή αναβλήθηκε, έγιναν εκ νέου κάποια γυρίσματα για να αντικατασταθεί η συγκεκριμένη σκηνή και πήρε νέα ημερομηνία προβολής για τον Ιανουάριο του 2013.

Στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στις 24 Ιανουαρίου 2013.

Το επίσημο πόστερ που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες:

 

 

Gangster Squad (2013) – Νέο trailer

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα