Αναζήτηση:
Η πρωταγωνίστρια της σειράς ¨Όνειρο Ήταν¨ αποχώρησε στο 28ο επεισόδιο λόγω απαιτήσεων!
Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014
13:05
Η σειρά ¨Όνειρο Ήταν¨ απασχολεί πολύ αυτή την περίοδο,λόγω έλλειψης άλλων προγραμμάτων και έτσι πέφτουμε με τα μούτρα πάνω σε αυτό.

Έτσι λοιπόν κάτι που είναι γνωστό από πέρυσι ωστόσο φέτος μας απασχολεί είναι ότι η πρωταγωνίστρια της σειράς, η Δανάση Σκιαδή κατά κόσμον η Ήβη αποχώρησε από τη σειρά και έτσι δεν βρισκόταν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα από το 28ο επεισόδιο.Το κανάλι ζήτησε από την Ελληνίδα ηθοποιό που είχε συμβόλαιο μέχρι τις 15 Οκτωβρίου μια μικρή παράταση.

Για να το αποδεχτεί η ίδια, οι πληροφορίες λένε ότι ζήτησε τον «ουρανό με τ' άστρα». Έτσι ο «κύβος ερρίφθη» και το κανάλι πήρε την απόφαση να αντικαταστήσει την ηθοποιό άμεσα.

Από αμέλεια ή λάθος η Σκιάδη μπήκε τρέχοντας σε μια αποθήκη , όπως απαιτούσε το σενάριο, όμως ο χώρος δεν είχε ελεγχθεί με αποτέλεσμα ένα σίδερο που κρεμόταν από την οροφή να την τραυματίσει σοβαρά στο πρόσωπο.Η ηθοποιός «εξαφανίστηκε», επιστρέφοντας στην Ελλάδα για δυο εβδομάδες και δεν απαντούσε το κινητό της.Όλα ήταν στον «αέρα» για τη σειρά, μέχρι που κάποιοι μπήκαν στη μέση και ηρέμησαν τα πράγματα,ωστόσο μετά από λίγο καιρό ήρθε η οριστική αποχώρηση.

Στην πορεία η Νεφέλη Κουρή γνωστή απο "Το νησί" την αντικατέστησε. Στην αρχή υποδυόταν την Αγγελική, η οποία φερόταν ότι βρισκόταν στο υπόγειο με την Ήβη, αλλά στη συνέχεια αποδείχτηκε ότι η ίδια ήταν η Ήβη.

Από το 28ο επεισόδιο λοιπόν το κυπριακό κοινό άρχισε να εγκαταλείπει το κοινό τη σειρά, βλέποντας ότι το σενάριο μπάζει από παντού. Έτσι το ¨Μπρούσκο¨ κατάκτησε την πρώτη θέση. Είναι άξιο απορίας αν το ίδιο θα γίνει και στην Ελλάδα, αν και από ότι φαίνεται το ελληνικό κοινό θα αφήσει το σήριαλ πολύ νωρίτερα.


Πηγή: tvnea.blogspot.com
Vodafone TV. Δες το 1ο επεισόδιο της αποκλειστικής σειράς The Truth About The Harry Quebert Affair
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα