Αναζήτηση:
Guardians Of The Galaxy (2014) – Η Glenn Close νέος super hero της Marvel
Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013
13:02

Pame Cinema -

Στους Guardians of the Galaxy, την νέα ταινία της Disney/Marvel που ετοιμάζει στα πλαίσια της Φάσης 2 του Marvel Cinematic Universe,  η Glenn Close προορίζεται για τον ρόλο της αρχηγού της διαγαλαξιακής περιπόλου της Nova Corps, δηλαδή απ’ ότι φαίνεται θα είναι ο ηγέτης της αστυνομίας του διαστήματος -κάτι αντίστοιχο με τον ρόλο που έχει ο Samuel L. Jackson στους Avengers.

Ποιά είναι η Nova Corps? Όπως λέει και η Wiki:

” Η Nova Corps ήταν αρχικά μια πολιτοφυλακή του διαστήματος και ομάδα εξερεύνησης για τον πλανήτη Ζάντερ. Αποτελούνταν από 500 στρατιώτες που κυμαίνονται σε βαθμό από Corpsman μέχρι Centurion (Εκατόνταρχος) και ηγέτη τον Centurion Nova Prime. Η πηγή της εξουσίας της  Nova Corps ονομάζεταιNova Force,  η οποία είναι μια απεριόριστη ενέργεια που παράγεται από έναν ζωντανό υπολογιστή που ονομάζεται Xandarian Worldmind. Η Nova Corps  έχει δύο προτεραιότητες: την υπεράσπιση του Xandarian πολιτισμού και την προστασία και τη διασφάλιση της Xandarian Worldmind”

 Η Close δεν είναι άπειρη σε παρόμοιους ρόλους , αρκεί να την θυμηθούμε στον ρόλο της Captain Monica Rawling στην τηλεοπτική σειρά “The Shield”.

Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει μέχρι στιγμής τους Chris Pratt, Zoe Saldana, Lee Pace, Dave Bautista, Michael Rooker , John C. Reilly και σκηνοθέτης θα είναι ο James Gunn που έχει μια προϊστορία με υπέρ-ήρωες, αφού ήταν ο σκηνοθέτης της κωμικής περιπέτειας Super (2010).

Η Gamora

Ο John C. Reilly θα ενσαρκώνει τον Rhomann Dey, ο οποίος σύμφωνα με το κόμικ είναι εξωγήινος και πρώην αρχηγός του Nova Corps, αλλά στην κινηματογραφική μεταφορά θα είναι γήινος και θα έχει τον ρόλο του συνδέσμου με την S.H.I.E.L.D. (Έτσι θα γίνει και η σύνδεση με το άλλο «σύμπαν» της Marvel) .

Η Zoe Saldana θα είναι η Gamora, η θανάσιμη femme fatale της ταινίας . Όπως δε αποκάλυψε ανακουφισμένη η ίδια η Saldana η εμφάνισή της δεν θα είναι αποτέλεσμα CGI τύπου Avatar, αλλά αποτέλεσμα make up ώστε να επιτευχθεί και το σμαραγδένιο χρώμα της επιδερμίδας της Gamora.

Ο Chris Pratt θα παίξει τον ρόλο του Peter Quill/Star-Lord του ήρωα της σειράς για τον οποίο η Marvel ελπίζει να γίνει τόσο αγαπητός όσο είναι o Chris Hemsworth στους Avengers.

Ο Dave Bautista που θα έχει τον ρόλο του Drax the Destroyer είναι κομμένος και ραμμένος σ’ ότι αφορά την σωματική δομή του χαρακτήρα που θα ενσαρκώσει και μάλλον θα χρειαστεί μόνο μερικά tattoo και κάμποσο make up για να είναι μια χαρά και χωρίς CGI.

H σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του James Gunn που έχει μεγαλύτερη τηλεοπτική εμπειρία, αλλά είχε κάνει το 2006 και το πολύ καλό Slither μια κωμωδία με ζόμπι που δεν έχει παιχτεί όμως στην Ελλάδα. Ο Gunn ανέλαβε τον Οκτώβριο του 2012 αφού το project ήταν στις πρώτες επιλογές της Disney από το 2010, και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο Λονδίνο, στα Shepperton Studios αυτό το καλοκαίρι.

Το Guardians of the Galaxy θα προβληθεί στις Η.Π.Α. την 1η Αυγούστου 2014 και θα είναι η δεύτερη ταινία της Marvel για τη χρονιά, καθώς νωρίτερα και συγκεκριμένα τον Απρίλιο, θα δούμε και τον Captain America: The Winter Soldier.

 

Guardians Of The Galaxy (2014) – Η Glenn Close νέος super hero της Marvel

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα