Αναζήτηση:
Νίκος Κοκλώνης: «Έφτασα τα 150 κιλά από τη στεναχώρια»
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018
18:17


Ο Νίκος Κοκλώνης, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People για τη ζωή του και μίλησε για την αγάπη που είχε από μικρός για τα ταξίδια, το όνειρο του να γίνει πιλότος και πως θυμάται τον εαυτό του ως παιδί.

«Ήμουν ένα παχουλό παιδί, αρκετά καλός μαθητής, του 16, 17, και πολύ κοινωνικός. Ήμουν πρόεδρος του 15μελούς και ταυτόχρονα τα είχα πολύ καλά με τους καθηγητές. Ήμουν και πολύ “μπαμπάκιας”», αναφέρει χαρακτηριστικά για τα σχολικά του χρόνια. Ο παρουσιαστής του Celebrity Travel μίλησε μεταξύ άλλων για τα αρκετά παραπάνω κιλά που είχε με αυτοσαρκασμό.

«Ήμουν 150 κιλά. Η σχέση που είχα τότε σκοτώθηκε σε ατύχημα με μηχανή και από τη στενοχώρια μου μέσα σε ένα χρόνο έφτασα τα 150 κιλά. Δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι. Κατάθλιψη. Μόνο έτρωγα. Μια μέρα ήρθε επίσκεψη ένας φίλος μου και μου είπε: “Το μπούτι σου είναι τρία μωρά. Δεν θα κάνεις κάτι για αυτό;”. Όμως, δεν ήθελα να ακούσω κανέναν. Έλεγα “όχι, αφήστε με να φάω”. Έτρωγα και ένιωθα πως αυτό με καλύπτει.

Μέχρι κάποια στιγμή που κοιτάχτηκα στον καθρέφτη γυμνός και είπα πως πρέπει να αλλάξω την κατάστασή μου. Τους επόμενους έξι μήνες έτρωγα μόνο φρούτα –μπορεί και τρία καρπούζια στην καθισιά μου! Έτσι έχασα τα κιλά. Και αφού έκανα τις δίαιτες και έφτασα σε ένα φυσιολογικό βάρος, είπα “τώρα έφτασε η ώρα μου. Πού είναι ο πλαστικός;”. Και ξεκίνησα να κάνω διάφορα μικροπράγματα για να ολοκληρώσω το makeover. Δεν έχω ταμπού με αυτά. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος πρέπει να προσέχει την εικόνα του και να κάνει ό,τι μπορεί για να νιώθει καλά με αυτό που βλέπει στον καθρέφτη του». 
Πηγή: protothema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα