Αναζήτηση:
Στα casting για τη νέα εκπομπή θα βρίσκεται ο Λάκης Λαζόπουλος!
Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013
13:21
Παρά τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, τα στελέχη του ALPHA σκοπεύουν να βγάλουν μέσα στο καλοκαίρι καινούργια ψυχαγωγική εκπομπή.

Η εκπομπή αυτή είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα τη Δευτέρα 1 Ιουλίου και θα μεταδίδεται καθημερινά από τις τρεις έως τις πέντε και μισή το απόγευμα, ενώ θα την παρουσιάζουν νέα πρόσωπα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, από χθες στο κανάλι της Κάντζας ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά για να βρεθούν τα πρόσωπα αυτά που θα την παρουσιάσουν, καθώς επιθυμία των στελεχών του σταθμού είναι να φτιαχτεί ένα καινούργιο παρεάκι. 

Στα δοκιμαστικά αυτά συμμετέχουν πρόσωπα που επιλέχθηκαν από τα τρεισήμισι χιλιάδες άτομα που έκαναν αίτηση στον ALPHA επιθυμώντας να γίνουν παρουσιαστές, αλλά και κάποιοι ηθοποιοί. Έτσι από χθες έως και σήμερα, στελέχη του σταθμού βάζουν στο πλατό παρέες τεσσάρων και πέντε ατόμων, με σκοπό να δουν ποια πρόσωπα τελικά… τα λένε και μπορούν να αναλάβουν την παρουσίαση της καλοκαιρινής ψυχαγωγικής εκπομπής.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τα δοκιμαστικά αυτά θα τα δει ο Λάκης Λαζόπουλος για να αξιολογήσει ποιοι έχουν αυτό το «κάτι» που χρειάζεται για να βγουν μπροστά από τις κάμερες. Τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας έχουν ζητήσει από το Λάκη που αποδεδειγμένα διαθέτει την εμπειρία, να δει τα δοκιμαστικά και να πει τη γνώμη του, την οποία, όπως είναι λογικό θα λάβουν υπόψη τους!

Έτσι, μετά και το σημερινό δοκιμαστικό θα γίνει ένα… ξεκαθάρισμα και στη συνέχεια οι κασέτες με τους επικρατέστερους θα δοθούν στο Λάκη για να αποφασίσουν μαζί ποιους θα… παντρέψουν και θα κάνουν το «καλοκαιρινό παρεάκι» της μεσημεριανής ζώνης του ALPHA, ελπίζοντας ότι θα κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Από την αρχή του επόμενου μήνα λοιπόν θα δούμε αν η εκπομπή και το παρεάκι που φτιαχτεί καταφέρει να μας κρατήσει καλή συντροφιά ή… θα κάνουμε ζάπινγκ!


newsit.gr 

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα