Αναζήτηση:
Η Louis Vuitton μήνυσε την Warner Bross
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011
18:14
Έξαλλοι είναι οι υπεύθυνοι της Louis Vuitton με την εταιρεία κινηματογραφικής παραγωγής, Warner Bross. Η αιτία είναι μια σκηνή από την ταινία Hangover 2, που βγήκε πρόσφατα στις αίθουσες.

Ο πρωταγωνιστής Ζακ Γαλυφιανάκης είναι στο αεροδρόμιο και έχει ακουμπήσει την τσάντα του στο διπλανό κάθισμα το οποίο ήταν και το μόνο ελεύθερο στην αίθουσα αναμονής.Κάποια στιγμή πλησιάζει κάποιος θέλοντας να καθίσει εκεί και ο διπλανός του Ζακ πάει να μετακινήσει την τσάντα αυτή για να ελευθερωθεί η θέση.


Σε εκείνο το σημείο, ο πρωταγωνιστής αναφωνεί: "Πρόσεχε! Είναι Louis Vuitton!!!"


Το μεμπτό στην ιστορία είναι πως, σύμφωνα με την LV, η τσάντα που χρησιμοποίησαν δεν ήταν γνήσια αλλά κάποια απομίμηση γνωστής Αμερικανο - Κινεζικής εταιρείας με την οποία μάλιστα  η LV έχει ήδη προηγούμενα καθώς η δεύτερη προσπαθεί να αποσπάσει κομμάτι της αγοράς βγάζοντας πανομοιότυπες τσάντες με τις LV σε πολύ πιο χαμηλή τιμή.

Έτσι, απαίτηση της LV είναι να μην προβάλλεται η ταινία Hangover 2 μέχρι να απομονωθεί η σκηνή με την τσάντα και να αποκοπεί.

Η Warner αρνήθηκε να κάνει κάτι τέτοιο τουλάχιστον μέχρι να κυκλοφορήσει η ταινία και σε DVD. Έτσι, η υπόθεση αναγκαστικά θα κλείσει στις δικαστικές αίθουσες.
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  The hangover part 2