Αναζήτηση:
Γιάννης Σπαλιάρας: Έχει κοιμηθεί ποτέ κατά τη διάρκεια του σεξ;
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018
18:04


Αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή, αν έχει χωρίσει, αν έχει κοιμηθεί ποτέ κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης αλλά και για την Κάτια Ζυγούλη έκανε ο Γιάννης Σπαλιάρας. 

Ο ηθοποιός και μοντέλο μιλώντας στην κάμερα του Happy Day είπε πως δεν έχει χωρίσει με τη Ζωή και πως πολλά βράδια μένουν μαζί. Στην ερώτηση αν σκέφεται να παντρευτεί ο Σπαλιάρας είπε πως δεν σκάφτεται το γάμο σαν αυτοσκοπό αλλά θα ήθελε να παντρευτεί για να κάνει παιδί. 

Δεν είναι όμως στα άμεσα πλάνα του γιατί πρώτα πρέπει να έχει ένα σταθερό εισόδημα για να μπορεί να κάνει οικογένεια. 

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν έχει κοιμηθεί ποτέ κατά τη διάρκεια του σεξ και η απάντησή του αφοπλιστική: «Τόσα χρόνια χτίζουμε ένα μύθο και εσύ πας να τον γκρεμίσεις». 

Ο Γιάννης Σπιαλιάρας που είχε διάθεση για αποκαλύψεις μίλησε και για ένα απρόοπτο που συνέβη σε παλαιότερη φωτογράφηση του με την Κάτια Ζυγούλη.

«Φωτογραφιζόμουν με την Κάτια Ζυγούλη σε ένα σκάφος και η Κάτια έκανε μια κίνηση να φτιάξει το μαλλί της την ώρα που ήταν στην πλόρη του καραβιού. Της έφυγε ένα σκουλαρίκι από το αφτί, το οποίο έπεσε στη θάλασσα. Θυμάμαι ότι η συνολική αξία του ήταν γύρω στις 40.000 ευρώ. Σταμάτησε επί τόπου η φωτογράφιση και ήρθε εξειδικευμένος δύτης, ο οποίος πήρε ένα καλό μεροκάματο, βούτηξε και το βρήκε πάρα πολύ γρήγορα...».


Πηγή: protothema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  Happy Day στον Alpha