Αναζήτηση:
Seven Psychopaths (2012) – Οι επτά ψυχοπαθείς στο πρώτο poster
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012
09:03

Pame Cinema -

Ο Μάρτι (Colin Farrell) είναι ένας επίδοξος συγγραφέας που ονειρεύεται να τελειώσει το σενάριό του με τίτλο “Επτά Ψυχοπαθείς”. Πρέπει μόνο πρώτα να συγκεντρωθεί και να βρει λίγη έμπνευση.

Ο Μπίλι (Sam Rockwell), ο καλύτερός του φίλος, ένας άνεργος ηθοποιός και μερικής απασχόλησης κλέφτης σκύλων  θέλει να βοηθήσει τον Μάρτι με κάθε τρόπο.

Ο Χανς (Christopher Walken), ένας θρησκευόμενος άνθρωπος με βίαιο παρελθόν είναι ο συνεταίρος του Μπίλι στο κλέψιμο των σκύλων.

Ο Τσάρλι (Woody Harrelson) είναι ένας ψυχοπαθής γκάνγκστερ που ο Μπίλι και ο Χανς του έκλεψαν τον αγαπημένο του σκύλο. Και δεν πρόκειται να διστάσει να σκοτώσει οποιονδήποτε έχει την παραμικρή σχέση με την κλοπή.

Ο Μάρτι θα καταφέρει να συγκεντρωθεί και να βρει έμπνευση αρκεί τώρα να μείνει ζωντανός για να γράψει την ιστορία.

Μαζί τους η Abbie Cornish στο ρόλο της υπομονετικής και υποστηρικτικής φίλης του Μάρτι, η Olga Kurylenko η φιλενάδα του γκάνγκστερ Τσάρλι και ο Tom Waits ένας περίεργος τύπος που τροφοδοτεί τον Μάρτι με παράξενες ιστορίες από το παρελθόν του για να τις εντάξει στο σενάριό του.

Η δεύτερη συνεργασία του Βρετανού σκηνοθέτη Martin McDonagh με τον Colin Farrell μετά το In Bruges, είναι μια μαύρη κωμωδία που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αρχικά ο ρόλος του Τσάρλι είχε ανατεθεί στον Μίκι Ρουρκ που απέρριψε την συμμετοχή του στο Expendables 2 για να συμμετάσχει στην ταινία, αλλά διαφωνίες με τον σκηνοθέτη τον οδήγησαν εκτός και τη θέση του πήρε ο Γούντι Χάρελσον.

Το Seven Psychopaths βρίσκεται στην τελική παραγωγή και περιμένουμε να δούμε το πρώτο trailer, ενώ δεν έχει πάρει οριστική ημερομηνία προβολής, ωστόσο θα παιχτεί τo φθινόπωρο του 2012.

Το πρώτο Poster:

 

 

 

Seven Psychopaths (2012) – Οι επτά ψυχοπαθείς στο πρώτο poster

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα