Αναζήτηση:
Πέμπτη φορά στο χειρουργείο για καρκίνο ο Χιού Τζάκμαν!
Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016
11:59
Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι η μάχη του Χιού Τζάκμαν με τον καρκίνο του δέρματος:  μέσω των social media, ο ηθοποιός γνωστοποίησε πως υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση, την πέμπτη μέσα σε δύο χρόνια! 

«Ένα παράδειγμα του τι συμβαίνει όταν δεν φοράς αντιηλιακό. Βασικοκυτταρικό καρκίνωμα. Η ηπιότερη μορφή καρκίνου, εντούτοις σοβαρή. Σας παρακαλώ να χρησιμοποιείτε αντιηλιακό και να υποβάλλεστε συχνά σε ιατρικούς ελέγχους» έγραψε ο 47χρονος σταρ, το βράδυ της Δευτέρας, στο Instagram και δημοσίευσε φωτογραφία του με ένα τσιρότο στη μύτη.

 Ο διάσημος πρωταγωνιστής δεν έχει κρύψει την περιπέτεια με την υγεία του, την οποία αποδίδει στο γεγονός ότι δεν χρησιμοποιούσε αντηλιακό κατά τη διάρκεια των παιδικών του χρόνων στη γενέτειρά του, την Αυστραλία. «Έπαθα τέσσερις φορές καρκίνο του δέρματος μέσα σε 18 μήνες! Είναι σοκαριστικό να ακούς πως έχεις καρκίνο… Προσπάθησα να μείνω ψύχραιμος, αλλά δεν γινόταν, μέχρι που μπήκα στο χειρουργείο. Ο γιατρός μου, μου εξήγησε ότι ο τύπος καρκίνου που έχω δεν είναι από εκείνους που σε στέλνουν αμέσως στον άλλον κόσμο», έχει δηλώσει ο ίδιος στο παρελθόν.
Ο Χιού υποβάλλεται σε ιατρικούς ελέγχους κάθε τρεις μήνες, ενώ, θέλοντας να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό, προωθεί μια σειρά αντηλιακών για παιδιά.

Σημειώνουμε πως το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα είναι η συχνότερη μορφή καρκίνου του δέρματος, που παρουσιάζεται στο 90% και πλέον των ασθενών. Τέτοιου είδους καρκινώματα σπάνια κάνουν μεταστάσεις, ωστόσο, εάν δεν αφαιρεθούν ενδέχεται να καταστρέψουν τον περιβάλλοντα μαλακό ιστό.
star.gr

Πηγή: www.tvnea.com
Vodafone TV. Δες το 1ο επεισόδιο της αποκλειστικής σειράς The Truth About The Harry Quebert Affair
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα